Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (625)

plakát

Místo činu - Drážďany: Déjà vu (2018) (epizoda) 

Deja-vu aneb Mestem chodi pedofil. Na brehu reky je nalezen zneuzity a zavrazdeny chlapec, okamzite se rozjizdi vysetrovani a vypada to, ze hned zkraje je i prvni podezrely: chlapec chodil do plaveckeho oddilu a vedouci tohoto oddilu ma zaznam v trestnim rejstriku prave skrzeva zneuziti nezletileho. A pak je tady jeste ten divny typek co zije s ucitelkou ze skoly kde chlapec chodil. A vubec, pred par lety byl nalezen utopen dalsi chlapec.. a co kdyz nebyl "jen" utopeny a co kdyz se neutopil sam, jak puvodne uzavrelo vysetrovani, ale nekdo mu pomohl? Docela slusny Tatort, ale uz jsem videla lepcejsi. Na to kolem kolik toho bylo kontroverzi to zase nebylo tak uzasne, ale jako klasicka detektivka potesilo.

plakát

Matky na tahu (2016) odpad!

Rikala jsem si "kdyz uz to vypada ze vstoupis do klubu, tak se aspon podivej na nejaky film o matkach, at vis, co te ceka. A zacni s necim lehcim a humornym". A tak jsem zacala s Bad Moms a toto nebyla vubec dobra volba. Takovy hnus, malem mi to oci vypalilo! Krecovite, nevtipne, trapne... Mila Kunis jako matka dvou pubertaku? Vypadala spis jako jejich trapna starsi sestra! O zbytku ansamblu se ani nezminuji. Dej prihlouply a vtipy treskute trapne. Stydela jsem se za vsechny herce/postavy v tehle sracce skarede (jak mluvim sproste na plnou hubu tak film je tedy opravdove ZLO). Hlava mi nebere ze si nejaky mental prosadil jeste dalsi dil. Za to uz musi utracet penize (Kino ci DVD) jen opravdovy debil.

plakát

The Florida Project (2017) 

Zase po dlouhe dobe jsem natrefila na fakt dobry film! Socdrama ktere ma vsechno co ja miluji: tisnivost vsednich dnu, White trash (added Bonus je tady ta Florida, konkretne floridsky White trash mne velmi fascinuje), Willem Dafoe (nejlepcejsi herec ever) a vubec vyborne zahrane vsechny postavy. Jako bych tam byla! (i kdyz jsem tam nebyla). Uplne jsem se tetelila zdesenim kdyz se Moonee koupala a pres pustene Radio bylo slyset ... jak se matka "bavi". A normalni turiste co prijeli do "Magic Castle", no to kdyby se stalo me, tak to tedy nevim co bych delala. Vyborny, fakt vyborny film. Puvodne jsem chtela vpalit ctyri protoze konec me mirne otravil (cynicky jsem cekala vetsejsi Drama), ale nakonec dam stejne pet. A samozrejme doporucuji dal.

plakát

O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) 

Ja uz tedy pomalu zacinam sjizdet ctvrte pneumatiky a v zivote jsem videla asi bambilion ruznych filmu a pohadek, ale existuje opravdu jen malo filmovych postav, ktere by me desily vice nez upir Rimbuch. Ty blaho ten se fakt povedl, jeste i ted kdyz si na nej vzpomenu tak se mi zjezi chlupy na zadech (i carodejnice jsou neprijemne). Pokazde me dostane... Jestli teda za par mesicu fakt vrhnu to potomstvo tak "Jasnenku" bych asi az tak do puberty zavrhla, neb nechci nikoho traumatizovat.

plakát

Krakonoš a lyžníci (1980) 

Ja si nemyslim ze existuje lepcejsi zimni/vanocni/horsky pribeh pro deti nez tady tento. Poslednich par let uz o vanocich pohadky moc neprozivam, ale Stedry den bez "Krakonos a lyznici" u nas proste NENI a NEBUDE! Tak! I Klenotovi se pohadka velmi libi a ja jsem mu rikala ze bysem se desne moc chtela narodit v takove krakonosske chaloupce tehdy v tom veku jako ve filmu a Klenot rikal ze to by bylo hezke, ale kdyz bych pak chtela jit zubari tak uz by se mi to tak nelibilo, coz ma asi zrejme pravdu, Klenot jeden.

plakát

Electric Dragon 80.000 V (2001) 

Tak jsem si myslela, ze jsem z podobnych veci uz daaaaavno vyrostla. A ejhle, ono ne! 12 let mi lezelo Doma DVD nez jsem na nej koukla... Trochu trapas, ale stane se. Dejove nic moc, ale vynahradi to vizual a stopaz take docela ulejza, takze jo, proc ne. A docela nadsene!

plakát

Prokletí Salemu (1979) (TV film) 

Jedna dolu za to predlouhe a umorne uspavani hada, ovsem pak se mi dostalo upiru tak strasidelnych, ze to malem odnesly me textilie! I to starsi Datum vyroby tomu dodalo trosku na syrovosti, Kingove predloze tenhle film slusi mnohem lepe nez ta unyla a breckovita verze s Robem Lowem (fuj, toho Mearse zahral opravdu mimoradne slizce!). Moc jsem to necekala, King se zas tak kazdemu reziserovi nepovede, ale tohle me docela nadchlo! Mirne nadhodnocuji, neb ti upiri byli opravdu luxusni!

plakát

Klíč (2005) 

Docela dobry horrorovy Thriller se solidni atmoskou. Velmi se mi libily ty jizanske baziny, tam bych se take rada podivala, ale na nejake takove dovolene si ted peknych par let muzu nechat zajit chut, Klenot rikal ze tak minimalne 15 let na zadnou extravagantni dovosku nepojedeme, a asi ani na zadny tenis. Ach jo. Ovsem zpet k filmu = libila se mi zapletka i herci, normalne byvam desne dobra v uhadnuti pointy, ale tentokrat me konec docela prekvapil, takze za to samozrejme kudos.

plakát

Prokletí Salemu (2004) (TV film) 

Tak tady Tobe Hopper vyhrava na cele care. Pryc je atmosfera, je to jen jakesi prihlouple a trapne zvaneni. Nejsou zde fakt strasidelni upiri, jen jacisi pocitacove upraveni panaci s mirne rozmazanym ksichtem, nebo herci s extra svetlym mejkapem. Jsem preveliky Kinguv fan, ale tady i ty dve davam s velikym sebezaprenim. Rob Lowe jako Ben Mears prevelice slizsky a nesympaticky. Kudos za Sutherlanda a Hauera, to je opravdu spravne demonicke duo, ale kdyz ten zbytek je takove nic moc blacko, ktere jeste trva tri hodiny, tak ani tihle dva to nezachrani. Ty dve fakt o prffa.

plakát

Černobílá spravedlnost (2017) 

Vsak od KB jsem take jeste nevidela blby film! No tohle tedy byl film tak trochu riznuty doku, ale o to vetsi silu to melo. Atmoska husta ze by se dala krajet a i kdyz jsme do hotelu Alzir dosli az po znacne chvili tak film, i pres docela umornou stopaz, nenudil.