Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

The Ordinary Skier

The Ordinary Skier (2011)

"... až Frau Stadler příjde jednou do nebe, poklekne před Bohem a řekne "Žila jsem naplno a ničeho nelituji" a Bůh se jen usměje a odpoví "Tady mi můžeš říkat Sethe""

Steep

Steep (2007)

Steep je jeden z mych zasadnich ski filmu (spolu s "The Blizzard of Aaahh"). Neni to klasicky "ski porn" ktery ted MSP, Teton nebo Sherpa chrli jak na bezicim pase (ovsem nic proti, ba prave naopak = jen houst!) Steep je krasny dokumentarni film ktery se soustredi spis nez na okazale stunts na odpovedi na otazku "proc?". Film nam predstavi prukopniky freeride lyzovani (Anselm Baud, Stefano de Benedetti), stejne jako nejlepsi borce soucasnosti (Seth Morrison). Naprosto jednoznacne pet hvezd a nikdy ne jinak! "We are the mountain people, this is what we do, this is how we live"

Claim

Claim (2008)

Claim je famozni ski film. Bavi od prvni minuty az do konce. MSP vsadila na sve osvedcene borce (West, Petit, Abma, Dumont, Backstrom, Harrison, Schiller,...). Nejlepsi segment neoddiskutovatelne Antoine Montant v Chamonix ("the sickest thing I´ve ever seen"), jako vzdy okouzlujici Colby James West a navrativsi se Hugo Harrison. Filmy MSP me fakt bavi neb netlaci na pilu jako Serpove (SC) a vsechno berou s takovym uzasnym nadhledem. Claim ma cestne misto v me videotece, rozhodne nejlepsi z produkce MSP!

In Deep

In Deep (2009)

Konecne neni vedro, za chvili bude zima! Procez opet tocim celou svou sbirku ski filmu a kdyz ne, tak ocumuju ve sklepe a saham na lyzecky moje krasne, ze vsech nejkrasnejsi, takove jako ma Lindsey. Dnes se odehralo "In Deep" a ja zase nemuzu nez radovat se prevelice. MSP vi, co my, milovnici lyzovani (freeride) chceme videt. Obvykly klipovy koncept, lyzuji ti nejlepsi z nejlepsich (tribut pro Shane dojemny, zase jsem se rozbrecela), soundtrack genialni. Uz aby zde byla, zima jedna! A hlavne snih, desna sila snehu, abysem porad mohla jezdit do Alp. A v Alpach hodne slunicka, aby nebylo vlhko a me "neotekala" ruka. "In Deep" vas na chvili posle do jineho sveta. Do sveta "velke bile", kde jste to jen vy a priroda kolem. Kde jedine co vas limituje je strach, ktery jde prekonat. O hladine adrenalinu silnem tak, ze az tu horu sjedete tak tento vam bude tryskat ven usima i nosem ani nemluve. Co muze byt lepsiho?

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Za me nejlepcejsi film vsech dob. Ale uplne. Jediny film, na ktery jsem sla do kina vicekrat (trikrat). Doma ho mam jak na normalnim DVD tak na modrem rejovi a ruzne specialni edice. Jsem proste FANOUSEK. Opravdu famozni. Neni lepsiho filmu.

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Vetrelci? Ale ano prosim, kdykoliv!!! A s dvojitou porci domaci tatarky! Co vytknout dvojce (ukazkovy akcnak), ktera se vydala jinou cestou nez jednicka (sofistikovana hororova sci fi)? Nic, proste vubec a do mrte nic!!! I kdybych se stokrat snazila, tak na tomhle filmu nenachazim nic z ceho bych nekvicela nadsenim!!! Mno, nyni vidim ze uz jsem pouzila vice vykricniku nez by pricetny a dusevne zdravy clovek mel, procez tissim hlasem dodavam ze "Vetrelci proste vladnou a Pvt. Hudson je kral, rozumite? Kraaaaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Hoří, má panenko

Hoří, má panenko (1967)

LEGENDA LEGEND! Bez jedine chybicky. Neni co vytknout! A nejen tehdy, ono nektere ty situace zobrazene ve filmu jsou az desive aktualni i dnes... Film jsem videla poprve snad jako 12ti leta a peknych par let jsem to povazovala na nudu. Pak nejak kdyz mi bylo tak 20 tak najednou nastala moje "Hori" zavislost, ktera me drzi az dodnes. FIlm vzdy serviruju i mym zahranicnim znamym a zatim byli vsichni nadseni. Moje srdcovka. Nambr uan forever a nikdy jinak. Tohle uz nic neprekona.

Valerie a týden divů

Valerie a týden divů (1970)

Valerie je krasna. Valeria je pohadkova. Valerie je strasidelna. Valerie je "surreal". Valerie je zvlastni vizualizace vsech mych snu! Valerie je moje... Jsa fanynkou Nezvalovy predlohy, film me uchvatil. Presne takhle jsem si Valeriin zvlastni svet predstavovala, takze pro me jasna plna palba. Kdo chce na Valerii hledat chyby (jakekolv), najde je. Ale ja hledat chby na krase nechci a nebudu procez preji dobrou noc a sladke sny a nechavam se unaset a ocarovavat Valeriinym svetem. Tenhle tyden divu doporucuju jako "tajny" tip vsem filmovym fajnsmekrum!

Přelet nad kukaččím hnízdem

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975)

No jako sorry ale tohle je proste naprosta bombice! Film u ktereho se bojim, brecim, smeju se... Ja normalne pana Nicholsona zas nejak moc nezeru, ale tohle mu sedlo jako zadel na hrnec! Louise Fletcher taky famozni, opravdu nevim jestli ve me kdy filmova postava dovedla vzbudit tak negativni pocity jako jeji vrchni sestra R.. Petkuji naprosto suverene a bez rozmyslu, a taky je mi smutno, protoze jednak je Forman ze hry a jinak si nedovedu predstavit ze by jeste nekdo dovedl natocit takhle genialni film! Nemam nic, proste do mrte nic, co bych tomuhle filmu mohla vytknout!

Ovládací panel
41. nej uživatel Německo
4 body