Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Mysteriózní

Recenze (38)

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Pro zhodnocení filmu si tentokrát dovolím citovat pejska: "to je lehké, to já vím, jak se takový pravý dort dělá! To se do takového dortu dá všecko, co je k jídlu nejlepší, všecko, co nejraději jíš, a pak je ten dort nejlepší. Když tam dáš takových nejlepších jídel pět, tak je pětkrát dobrý, když jich tam dáš deset, tak je potom desetkrát dobrý. Ale my si jich tam dáme sto a budeme mít stokrát dobrý dort!" Komentář Vančury to taky vystihuje přesně.

plakát

Rozervaná objetí (2009) 

Miluji motiv film ve filmu. Moje neoblíbenější scéna je ta, kdy se Lena pomiluje s Martelem a na chvíli si celá šťastná myslí, že snad zemřel.. ten její výraz... k nezaplacení...

plakát

Černá labuť (2010) 

Pokaždé když si na ten film vzpomenu, začne mě svědit kůže, otřepu se, přeběhne mi mráz po zádech a mám pocit, že si brzy vytáhnu z ramene malé peříčko. Funguje to dokonale hnusně. Film je řemeslně perfektní a vizuálně velmi propracovaný. Tenhle komentář nemohu moc prodlužovat, protože mi opět běží mráz po zádech...

plakát

Tři bratři (2014) 

Ten vlk je vážně pěknej, vtipnej, ale umí i blejsknout zlym očkem. Pohádka o třech bratrech je milá, veselá a pořád je na co se dívat. Nechodím na muzikály, protože mě nebaví. Ale tahle pohádka, i když je zpívaná, má spád, a bylo dobře, do ní těch 42 miliónů dát.

plakát

Okno do dvora (1954) 

Díváte se někdy z okna do oken domu naproti? Víte, co dělá váš soused? I když vás to v reálném životě nezajímá, udělejte si čas podívat se na dům naproti očima Jamese Stewarta. I když staršího data, stále zcela koukatelné.

plakát

Třetí muž (1949) 

Proč vždycky ano? Je totiž záhadný a provokativní v každém okamžiku.

plakát

Divoké historky (2014) 

Argentická tragikomedie. Čeho jsme schopni, když to v nás bouchne. Pomsta se tu podává ještě pěkně horká a na konci zůstane i jeden spálený jazyk. A po filmu nastává i skvělá příležitost vybavit si, co vás spolehlivě vytočí nebo kdy vám naposledy ruply nervy.