Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (223)

plakát

Dravci (1999) 

-What are you cooking? -It´s a stew. -You need any help? -No, no, no. Perhaps later you might...contribute.

plakát

Poklad na Stříbrném jezeře (1962) 

Nevim proc, ale jako maly jsem si myslel, ze tento film je soucasti tetralogie jdouci v case takto: Vinnetou, Poklad na Stribrnem jezere, Vinnetou - Rudy gentleman a Vinnetou - Posledni vystrel, asi proto, ze to takhle davali v televizi. Na Posledni vystrel jsem se moc nedival, protoze mi bylo hrozne lito, jak konci a vzdycky jsem bulel jak zelva, Vinnetou 1 byl super, ale to se cele to romanticke dobrodruzstvi teprve rozjizdelo, a Rudy gentleman byl taky super, ale pripadal mi, nevim proc, hrozne temny, dilem urcite kvuli jednomu z nejvetsich zaporaku co jsem kdy videl. Zkratka, nejradsi jsem mel prave Poklad, VHS s nim bylo rozhodne nejosoupanejsi, takze i kdyz, hodnoceno strizlivym pohledem, je to vlastne hrozne naivni blbost a kyc, tak cokoliv jineho nez absolutni hodnoceni nepripada v uvahu, vzdyt i dneska, kdyz slysim uvodni melodii, tak mam husi kuzi uplne vsude.

plakát

Černá hodina (2011) 

Ja vim ze rypat do technickych a fyzikalnich nesmyslu ve sci-fi je blbost, ale mobilni telefon fungujici v ponorce?!? Seriously?!? Jinak jsem cekal, ze film bude mnohem horsi nez ve skutecnosti byl, jako jednohubka na zasmani ok, napeti nulovy a trolejbus WTF, naopak potesila sediva prazdna Moskva.

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Petihvezdickovy odpad, tenhle film bych stupnem demence zaradil nekam na uroven Knezny Libuse a tureckych Hvezdnych valek, ale Magnusek jde jeste mnohem dal. Je to presne ten typ, ktery je tak spatny, az je...spatny, ale tak nadhernym zpusobem, to se proste musi videt. A takovy je prosim pekne cely film, jenze potom prijde akcni finale a vsechno co se delo doted vedle nej vypada jako slaby odvarek. To finale je jeste neco mnohem vice, to je, to je... to se ani neda vyjadrit slovy :) Navic jsou tu hlasky ktere casem urcite zkultovni: "Kazdy tady mame nejakou prezdivku, i ja, rikaji mi...Obelix. Pan ucitel, pan ucitel, ve skole jsou skini. Kde jsi byl, ty pneumatiko?" Jo a po Dejdarovi chci do trojky detektiva Martina Tomsu!!!

plakát

Útok na věžák (2011) 

Námět super, natočené super, Nick Frost super. Takže proč tak nízké hodnocení? Jednoduché - hlavní hrdinové. Parta zmrdů from da ghetto, jo, to je hrozně kchůůl, bejt gangsta, okrádat lidi, dělat hovno a celej den pařit Fifu. Kdyby všichni do jednoho zdechli pořádně chutně a krvavě, to by byl film :)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Obsahuje SPOILERy!!! Bohužel zatím, po první sérii, naprosto promrhaný potenciál. Když jsem poprvé slyšel, že se připravuje zombie seriál, mé nadšení neznalo mezí, takový super nápad tu nebyl už dlouho, navíc jméno Frank Darabont dávalo tušit, že půjde o velkou věc. Nadšení se ještě zvýšilo po shlédnutí pilotní epizody, která je naprosto úžasná! Jenže, další díly, to je snad vtip?!? Vpodstatě komorní konverzačka, kde pár lidí kecá v zatopeném lomu, řeší svoje vztahy, a když už vyjede do města, tak narazí na gang ochránců babiček a dědečků, podaruje je a hurá zpátky kecat do lomu... Prostě od zombie seriálu jsem čekal něco dost jiného - akci, akci, akci. Tak snad plánované druhé sérii prospěje změna scénáristického týmu.

plakát

Děti noci (2008) odpad!

Tak nudný film, že ani usnout se u něj nedalo...