Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 243)

plakát

Abstinent (2019) 

Cíleno na mladé a pokud otevře někomu oči, tak super! Josef Trojan hraje uvěřitelně kluka, který si chce zvednout alkoholem sebevědomí a spadne do toho. Na konci písnička Nebe - Kvit.

plakát

Absurdistán (2006) 

Začátek vypadal opravdu slibně, ale postupně mi i těch 80 minut přišlo dlouhých, škoda dobrého námětu. Nejprůměrnější z průměrných zachraňuje svět, kde žijí už jen ti největší hlupáci...

plakát

A co ten ruksak, králi? (1985) (TV film) 

Pešek jako kouzelný dědeček a Heřmánek kralující s batohem na zádech. Poučné, ale málo humorné.

plakát

Adidas versus Puma (2016) (TV film) 

Před zhlédnutím filmu jsem o obou značkách nevěděla vůbec nic. Ted už vím jak vznikly tři pruhy a proč název Puma, ale vadilo mi že film zachycuje jen nejzajímavějších 30 let života obou bratrů. Žádná z postav mě nezaujala.

plakát

Africká Královna (1951) 

Slečna Róza a pan Allnut, málo děje a Afrika. Jinak skvělé je i divadelní představení s Lindou Rybovou a Hynkem Čermákem.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Dáma se závojem (1990) (epizoda) 

Opravdu povedený díl - jeden z mých nejoblíbenějích. Dáma se závojem lady Millicent a hledný dopis v krabičče, ukradené drahé kameny. Poirot přemýšlí jak dokonalým zločincem by mohl být a nakonec skončí ve vězení...Hraje švýcarského zámečníka- bez obleku a na kole, a jeho následný rozhovor s hospodyní taky nemá chybu:)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Kočka mezi holuby (2008) (epizoda) 

Zločin v dívčí škole: vražda nesympatické tělocvikářky, ukryté drahokamy v tenisové raketě, pěkný zahradník a princezna Shaista-jejíž věk Poirot poznal podle kolena:)