Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 243)

plakát

Tátové na tahu - Epizoda 1 (2018) (epizoda) 

Máme první školní den a všude nám kvetou sakury a jarní příroda se probouzí....tak to bylo jen na rozjezd a já se teda za celý díl ani neusmála. Asi seriál pro tatínky na mateřské:)))

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Na Hromnice s emzákama a milionkrát mrtvým a znova probuzeným Cruisem a Emilkou. Bylo to hezky barevný a akční, ale už jsem podobných filmů viděla hodně.

plakát

Pěkně blbě (2017) 

Pákistánec Kumail a jeho hodně tradiční rodina, víra a domluvené svatby. A do toho všeho se nám Kumail zamiluje do Američanky Emilky, ta náhle vážně onemocní a v nemocnici se Kumail blíže seznámí s jejími rodiči. Rozhovor mezi Kumailem a rodiči Emilky - otec: ještě nikdy jsem nemluvil s nikým jako vy o 11. září. Kumail: tragédie, zahynulo tam několik našich nejlepších mužů...to byl vtip... Stand-up nemám ráda a oba hlavní hrdinové mi byli naprosto cizí, ale příběh jako takový se mi líbil. 3-4*

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Nic jsem od filmu nečekala a taky se mi to splnilo, ale v Kině na kolečkách je to i o celkové atmosféře a ta byla fajn. Za zmínku stojí snad jen Brutus, kelímky na pivo, Klepl v děsné paruce a jako hřeb večera Navrátil v mobilním hajzlíku - to mi připomnělo díl o Toikách z reality show Utajený šéf. Jinak nuda a PP kam se podíváš.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Pořádná akce od začátku až do konce. Nechybí fešný záporák, pěkná Paříž i plutonium;) Vím, že jsem viděla skoro všechny MI, vůbec už nevím o čem byly a s tímhle to bude podobné, ale za návštěvu kina a vyčištění hlavy to stálo.

plakát

Hříšnice (2010) (TV film) 

Po dlouhé době jsem se těšila na historický film a tohle byla dlouhá pohádka o tom jak se přes postel dá dostat k Zikmundovi a ke spravedlivému odsouzení padouchů. Ještě teď mám osypky z těch dialogů.

plakát

Sedíme si za svým! (2018) (TV film) 

Myslím, že podobné projekty mají smysl, tohle bylo zajímavé spojení holek ze Světlé, které většinou sedí za drogy s The Tap Tap.

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Akční to bylo, ale taky pekelně dlouhý. Drsnej polda, jeho rodinný problémy a šikovnej barman. 3,5*

plakát

Spalující touha (1999) 

Furt nevím jestli je film tak geniální, nebo tak blbý. Mě absolutně ničím nezaujal a přepálená stopáž mě nudila, ale vydržela jsem do konce:)

plakát

Tady hlídám já (2012) 

Mluvící pes Hugo..brr a celkově takový pokus o rodinný film. Přežít se to dá i díky šéfce Pazderkové a laskavé Stašové.