Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Akční megapecka. Úvodní honička brutální a neskutečná překonává honičku ze Skály i z Mizerů dvojky. M.B. V nejlepší formě.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Jeden z nejlepších dokumentů všech dob do piči. Slzy do piči. Ale hlavně se z toho neposrat do piči !!!!!!!!!

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Hudba - bomba , zvuk - diamant , obraz - guma , která nemaže , příběh - sračka , která se lepí na paty. Varování pro Děčínské návštěvníky kina - Pozor po nasazení 3d brýlí se může stát že obraz po celé sledování filmu je rozmazaný. Důvod promítač zaspí, je namol , souloží ( jak vykřilk jeden velmi nas. divák ) , není přítomen ........... . Ná začátku filmu se objeví informace , že některé scény jsou točené ve 2d a proto žádají diváka aby nesudaval brýle , že je to úmysl. Proto většina přítomných si myslela že trojité titulky , které nejdou přečíst je úmysl nebo že objevení virtuálního světa má být rozmazané a divné plus nečitelné titulky je taky úmysl . Po dlouhém přemlouvání uvaděčky , která nakonec svolila , že i ona má problém přečíst titulky , šla se dobívat k promítači , který nakonec po 38 minut promítání ve 3d začal promítat opravdu ve 3d. Rada pro všechny nebojte se říct svůj názor , i když je divný.

plakát

Bitch Slap (2009) 

Komu film doporučit mužům od 15-100 let ( od 80 hrozí srdeční kolaps) dívkám ,které milují dívky ( máte tam úžasnou scénu možná víc) , onanistům ( křeče začínajií po 15 minutách tak pozor) lidem který se dokážou zasmát střelby do mužského přirození ( jediná scéna pro feministky ) .

plakát

Pevné pouto (2009) 

Doporučit film : dívkám ( které otálejí s první pusou ) sourozencům ( kteří si neváží jeden druhého ) babičkám ( aby alespoň jedna vypadala jako Susan Sarandon ) rodičům ( kteří si rádi pobrečí ).

plakát

Štvanec (2004) 

Skvělá krimi s výbornou kamerou a hudbou.Film se celý odehrává v New Yorku a přitom ho natočili švédi a není to vůbec poznat v dobrém slova smyslu.

plakát

Transformers (2007) 

Začnu oklikou.Proč u nás distributor zaspal nebo to měl přikázaný a nenasadil film ve stejnou dobu jako v Americe. Bohužel tím se dostává do čech velmi pozdě a většina hardcore fanoušků Michaela Baye si ten film obstará nelegálně a tím film trpí.Protože todle se musí vidět v pořádném kině pro kina jsou Transformeři stvořeni.A teť k samotnému filmu.Je to totální pecka maže všechny letošní trojky, čtyřky a pětky.Bay je bůh a zároveň satan.Tak krásně demolovat a ničit umí jenom on.Transformers je Bayův nejlepší film jak ze stránky filmové( i když takovou SKÁLU mám moc rád tak Trans.. sou lepší ) tak i tržeb odhad 780mil takže asi nepřekoná některé trojky ale to vůbec nevadí.Heci jsou dost dobří a někteří i moc krásní.Ale hlavní jsouTransformeři od ILM sou neskutečně krásní( teda na roboty promiň Sony ) a zároveň brutální.Scény s roboty sou totálně promakaný a není vůbec znát že sou animovaný ba dokonce se mi chce říct " jako živý".Všechny akční scény povišujou akci na jinou úroveň.Steve Jablonsky složil dokonalou hudbu , která filmu padne jako ulitá. Michael Bay je letošní král a já mu budu rád sloužit.

plakát

Kiss Kiss Bang Bang (2005) 

Black is back ! Super scénář . Val Kilmer, Robert Downey Jr sou super dvojka která hláškuje jako o život.Michelle Monaghan je opravdu moc hezká a dokáže i zahrát. A režisér poprvé a na výbornou.Best scéna ruská ruleta.

plakát

Tristan a Isolda (2006) 

Špičkový " televizní " film, který nezachrání pár výborných bojových scén .