Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Azumanga daió: The Animation

Azumanga daió: The Animation (2002)

Omlouvám se Gibbonovi, že vykradu jeho přirovnání - ale ano, Azumanga je Monty Python mezi rabukome. Úlet, který ne každému sedne, s několika hluchými díly (přiznávám i přes pět hvězdiček).

Med a čtyřlístek

Med a čtyřlístek (2005)

Neskutečně lidský, vtipný a inteligentní seriál. Stále na prvním místě v mém žebříčku animovaných seriálů. Víc není třeba dodávat =)

Toradora!

Toradora! (2008)

Toradora! je patrně další ze seriálů, který bude své publikum polarizovat. Stejně jako v Elfen Lied zde nehraje roli zábavnost čí brilantní animace, ale zda věříte tomu, co se vám předkládá, nebo zda to považujete za samoúčelné a iritující. V případě Elfen Liedu bych patrně měl sympatizovat s roztomilou žvatlající Lucy, nebo alespoň hltat krvavé scény. V mém případě se nekoná ani jedno, jsou mi naprosto lhostejné, a tak Elfen Lied pro mne představuje pouze ztracený čas. Stejný přístup budou mít mnozí k seriálu Toradora!. Pokud Taize uvěří, že se jedná o citlivou dívku vyznávající motto "nejlepší obranou je útok", nikoliv zakomplexovanou "samici na ocet", jak píše Subjektiv, pak si Toradoru nejspíš zamilují. Mimochodem, když už chcete škatulkovat Toradoru jako komedii, přidejte si k tomu aspoň "hořkosladká". Tohle nemá třeba s Love Hinou opravdu nic společného.

School Rumble

School Rumble (2004)

Dokonalý vztahový n-úhelník (kde n se mi ani nechce počítat), kterému se vyhly holčičky s pisklavým hláskem (Chio-chan má u mě výjimku), mňoukající koťátka (skoro) a další morové rány romantických školních komedií. Byť je zde několik hluchých dílů, těch 5 hvězdiček si zaslouží. Bohužel se to nedá říct o dalších sériích :(