Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (3)

Brea Grant (herečka / režisérka / scenáristka)

31.10.2007

Brea se narodila v Texasu. Vyrůstala v Lone Star State se svým otcem, který pracoval jako dramatik. Jako dítě začala hrát v jedné z otcových vlastních her a pokračovala v hraní s místním divadlem. Toto však nebyl start její kariéry. Dala jsi od herectví pauzu a začala studovat na Texaské universitě (University of Texas), kde… (více)

Jason Etter (herec)

31.10.2007

Jason Etter je tzv. "Jersey Boy", narodil se a vyrostl v Northern New Jersey. Odpromoval na Ramapo Collage v New Jersey s titulem BA v oboru komunikací a okrajově i matematiky. Jason se rozhodl zabývat se herectvím, a tak nastartoval svou hereckou kariéru.Zatímco navštěvoval školu filmu a televize (School of Film and Television… (více)

Benjamin Gourley (herec / režisér / scenárista)

31.10.2007

Benjamin John Gourley se narodil v Salt Lake City v Utahu 26. května roku 1978. Je třetí nejstarší z celkově sedmi dětí (3 holky, 4 kluci). Odpromoval na Brigham Young University v roce 2003 s titulem ve filmové produkci se zaměřením na scénáristiku. Sloužil dva roky na misi pro Church of Jesus Christ of Latter-day Saints v… (více)

Reklama