Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

1BR (2019) 

Pro pár fanoušků mých komentářů :) Spíš než hororem bych film nazvala psychologickým thrillerem. Doporučuji si před zkouknutim nečíst, o čem film je. Myslím, že pak budete mile překvapeni. Můžu akorát prozradit, že na začátku je skvělý hudební podkres a párkrát jsem musela zavřít oči.

plakát

Hvězda (2020) (divadelní záznam) 

Eva Holubová a její neskutečně skvělý výkon ! Všechny emoce jsem prožívala s ní, taky jsem s ní zpívala a to ocenilo hlavně mé domácí publikum :D Za mě 100% spokojenost.

plakát

Chlap na střídačku (2020) 

Humor 5* Celkem 3,5* Nejlepší scény má za mě paní Chýlková s paní Janžurovou. Poslední třetina filmu se mi moc nelíbila, ale úplný závěr to o něco vylepšil. Každopádně pokud se chcete zasmát, což asi chcete, když jdete na komedii, doporučuji všemi deseti.

plakát

Miranda (2009) (seriál) 

Seriál sa mi naprosto trefil do vkusu. Na to, že som si ho spustila úplnou náhodou, pretože sa mi páčil názov, to bola trefa do čierneho. Nezastavitelné výbuchy smiechu z Mirandiných pohladov na kameru. Trapne romantické chvilky s Garym. Jednoznačných 6* z 5 Ešte nemožem zabudnúť na Mirandine okamžité spievanie, ked počuje slová z nejakej pesničky. Našla som v nej spriaznenu dušu.