Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Zdlouhavý a neskutečně nudný film. Moc zajímavá osobnost to nebyla, nicméně něco by se určitě našlo, Nolan to ale nehledal. Hodnocení klesne, až to lidé uvidí doma. Já z kina neodešel jen kvůli téhle recenzi. Měla to být rozhlasová hra o svržení bomby jsme se po 190 minutách dozvěděli z rádia! :D

plakát

Disjointed (2017) (seriál) 

Seriál pro ty, co nikdy nehulili. Velmi jsem ten seriál chtěl mít rád, ale bohužel.

plakát

Single Lady (2017) (seriál) 

Na české poměry velmi povedené! Druhá série se podle mě povedla více, ale obě jsou zábavné. Cameo Pavla Novotného je skvělé!

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Prozatímní hodnocení po třech dílech: vypadá to na mysteriózní atmosférický seriál, který se snaží o německé Stranger Things s atmosférou dánských detektivek. Hlavní postavy tedy mají dánská jména (Mads Nielsen, Mikael Nielsen) a soundtrack jsou německé osmdesátky. Problém je, že na Winonu Rider se ve ST koukalo mnohem lépe než na všechny zdejší ženské postavy a to jak kvůli hereckému výkonu, tak kvůli její atraktivitě (a neatraktivitě německých hereček). A trochu moc se tlačí na pilu v budování vykradené atmosféry ale uvidím dále, zajímavé to je... Edit po dokoukání: Tak bohužel se to se ST nemůže srovnávat, naprosto otevřený konec a žádné odpovědi na ćím dál tím více otázek, nadužívání dramatické hudby, někdy to vyvolává nechtěný smích. Druhou sezónu už sledovat nebudu, je jasné, že zase skončí otevřeně a takhle tak dlouho, dokud seriál nezruší.

plakát

Šílenci z Manhattanu (2007) (seriál) 

Velmi přeceňovaný seriál. Má jít o vhled do prostředí reklamních agentur v šedesátých letech, ale jde jen o fantazii tvůrců. Vše se odehrává jen v kanceláři, první dvě série to ještě jde, ale pak začne seriál strašně nudit. Hlavní hrdina v podání Johna Hamma je málomluvný hromotluk, který chodí oblečený ve špatně sednoucím saku a za sedm sérií jsem mu nebyl schopen uvěřit, že dělá kreativce. Není ani tak veliký, působí jako hromotluk jen proto, že se pohybuje tak pomalu. Škoda, že si autoři seriálu o reklamních agenturách v šedesátých letech něco nezjistili, mohlo to být zábavnější (a pravdivější).

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

První dvě série jsou skvělé, na současnou 4. sérii se koukám již jen kvůli úchvatné Beth Behrs, scénář a herecké polovýkony Kat Dennings mi lezou strašně na nervy. Poslední série trpí stejnou nemocí jako 8. série TBBT - každá replika má být hláškou - po každé replice následuje hlasitý umělý smích, přitom alespoň trochu vtipná není ani pětina z nich.

plakát

Pompeje (2014) odpad!

Chudák Kit Harrington, hrát v takové srajdě. Film, který ze všeho nejvíc připomíná kopii těchto filmů: Gladiátora a Titanik s tím že nedosahuje kvalit žádného z nich. Ztráta času.

plakát

Méďa (2012) 

Neuvěřitelně vtipné a to i na třetí shlédnutí! Nemá cenu tu nic psát, všechno podstatné již bylo řečeno! Nejlepší komedie roku 2012!

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Protože jsem původní seriál neviděl, je pro mě tohle důstojné pokračování jedničky z roku 2009. Skvělé herecké výkony, scénář spíše průměrný. Účinkující herci mají ale daleko k type-castingu, velikou radost jsem měl zejména z Petera Wellera, kterého jsem dlouho neviděl v áčkovém filmu.

plakát

Sex Tape (2014) 

Nebýt scény s Robem Lowem, považoval bych film za ztrátu času. Cameron Diaz vypadá stále dobře a hraje stále stejně zle. Cameron a Rob ve filmu šňupou koks, nejvíc vyjetě ale vypadá Jason Segel - sice se o tom nepíše, ale ve filmu vypadá mnohem hůře než Charlie Sheen v závěrečných dílech 8. série Two and a Half Men. Kdo o tom pochybuje, ať sleduje Segelovy oči, dost se divím, že ho takhle pustili na plac. Film velmi kazí urputné propagování produktů Applu (které se musí míjet účinkem, sálá z toho trapnost) a hlavně nesmyslný, usedlý a děravý scénář. Doma to bylo oukej, pokud bych to viděl v kině, asi bych hodnotil hůře.