Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Nejlepší film Bruce Willise (spolu se Smrtonosnou pastí). Film má výborný děj, spoustu akce a hlavně perfektní hlášky. Musím zachránit hajzla, který mi zničil kariéru, abych pomstil kámoše co mi šukal ženu :-). To prostě musíte vidět.

Sluha dvou pánů

Sluha dvou pánů (2000)

Divadlo nějak nemusím, ale tenhle záznam mě dostal. Kdyby to nebyla čtrvrt století stará hra, tak by člověk řekl že Carlo Goldoni ji napsal Miroslavu Donutilovi na tělo. Na tuhle hru přesně sedí : Donutil nás donutil k smíchu.

Gravitace

Gravitace (2013)

Jde natočit film bez zápletky, herců a dialogů? Jde a navíc výborný a úspěšný film. Film je vizuální bomba a divák vesmír doslava fyzicky cítí. A navíc moje oblíbená herečka k tomu.

Ponorka

Ponorka (1981)

Po všech stránkách špičkový film. Klaustrofobie a hrůza z utopení je patrná na každém kroku. Divák silně vnímá jak se cítili všichni ponorkáři během 2. SV. Jednoznačně nejlepší ponorkářský film a perfektní film vůbec. Kdyby si tvůrci odpustili poslední zbytečnou bombardovací scénu poplatnou "vyšší spravedlnosti", byl by film bez chybičky.

Smrtonosná zbraň

Smrtonosná zbraň (1987)

Akce, humor, akce, humor a nakonec akce a humor. Dva výrazné charaktery, skvělí herci, povedené kamera,výborný scénář prostě v tomhle filmu všechno klaplo jak má.

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Karibik, piráti, plachetnice, kráska, trocha fantasy, akce, milostný trojúhelník, humor, famózní Johny Depp.....prostě luxus. Co nespraví rum, spraví víc rumu :-).

Benga v záloze

Benga v záloze (2010)

Tenhle film nefunguje při jednom divákovi. Měl jsem to štěstí, že se nás na to dívalo víc a neskutečně jsme se nasmáli. Pokud budete u filmu rozebírat jednotlivosti jak střih, kameru, příběh atd, tak vám vyjde katastrofa. Ale pokud se budete chtít jenom bavit a smát tak film funguje víc než dobře.

Čarodějův učeň

Čarodějův učeň (2010)

Kouzla, spousta akce, dobré nápady, výborní herci, víc než povedený scénář, dávka humoru a podařené střídání minulosti a současnosti. Co víc si přát.

Já, padouch 2

Já, padouch 2 (2013)

Jedno z mála pokračování úspěšného díla, které v ničem nezaostalo, spíš naopak. Mimoni dostali větší prostor a na zábavě je to rázem znát. Jejich miniscénky film osvěžují a diváka hodně pobaví. Jednička byla skvělá, ale dvojka je možná ještě lepší. Snad brzo bude i trojka, hodně se ni těším.

Podfukáři

Podfukáři (2013)

Film má vysoké tempo, je nabitý akcí,triky a efekty. A to vše je ještě maskováno iluzí. Že film nehrajé fér? A který kouzelník hraje fér. Dost mě udivily komenty typu : celé kino bylo znechucené. Já mám naopak opačnou zkušenost. Pro mě rozhodně jedn z top filmů roku.