Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (15)

plakát

Báječná show (2002) 

Animace a příběh nic moc... jediné co si zaslouží hodnocení je píseň od Dana Bárty, kterou do dnes slýchávám v rádiu a TV.

plakát

Karcoolka (2005) 

Nemůžu říct, že bych se nebavil ale přeci jen na animaci si mohly dát více záležet.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Pozor na to co si přejete aneb osudy ne/obyčejných lidí i tak by se dala Křídla Vánoc popsat. Do kina často nechodím ale tentokrát sem prostě musel a ničeho nelituji. Krajčo dle mého předvedl skvělý herecký výkon a zahrál si zprvu sobeckého sukničkáře, který (jak tomu tak bývá ve filmech) nakonec změnil svůj životní styl. A ústřední melodie "Cesta" působí jako taková třešnička na dortu.

plakát

Letadla (2013) 

Laciná napodobenina vydařených aut s předvídatelným příběhem.

plakát

Medicopter 117 (1998) (seriál) 

Jednoduché a předvídatelné zápletky střídají celkem pohledné akční záběry na let BK 117. Jediné co se asi opravdu povedlo jako u většiny německých kriminálek je soundtrack a za něj dávám jednu hvězdu.

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Alan Silvestri a jeho další úchvatný soundtrack! :)

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

"Jsem doktor. Jsem pánem času. Jsem z planety Gallifrey, v souhvězdí Kasterborous. Je mi devět set tři let a jsem ten, kdo zachrání života vám a šesti miliardám lidí na zemi. Máte s tím problém?" Já tedy rozhodně ne! Doctor who je seriál, který je ve všech ohledech originální a geniální. Nabízí skvělý britský humor společně s napětím. Postava Doktora je nejprve velice tajemná a až po pár dílech zjistíte čím si prošel. Jako jediný přežil válku. Časovou válku. Poslední časovou válku! Válku kterou obě strany prohrály a on se tak stal posledním pánem času. Nyní cestuje napříč prostorem a časem (stejně jako v originální sérii) a přináší lidem a jiným rasám naději a pomoc. Bohužel, ne vždy to dopadne tak jak by si Doktor přál což dělá děj mnohem přirozenější a napínavější. První série je bohužel o něco slabší než ostatní hlavně co se týká kostýmů ale ke konci už víte, že prostě musíte vidět všechny díly.

plakát

Pán času - The Time of the Doctor (2013) (epizoda) 

Dvanáctá hodina odbila a stačila k tomu pouhá hodina. Hodina která z prvu vypadala možná trošku nudně ale pak se změnila v dokonalý konec jedné éry. V konec plný zármutku, vzteku ale i smíření a velké očekávání co bude dál.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) odpad!

Tak moc sem se na pokračování legendární Sanitky těšil a tak moc sem zklamaný. Na můj vkus se seriál až moc zabýval osudy hlavních hrdinů a méně případům. Navíc záběry kdy sanitka krouží kolem dokola Kavčích hor a přitom má jet přes celou Prahu mi přijdou směšné.

Ovládací panel