Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Recenze (96)

plakát

Powers (2015) (seriál) 

První řadě nemám co vytknout, originální, zábavný, bez slabých míst. 5*. Druhá je o poznání slabší. Chtěl jsem hodnotit 4ma, ale neskutečně pokazili finále, takže 3*. Ukončeno s otevřeným koncem.

plakát

Continuum (2012) (seriál) 

Velice solidní start, ovšem skvělou první sezónu už tvůrci nikdy nezopakovali. Druhá půlka seriálu už je překobinovaná změť událostí a paradoxů nedávající pořádnej smysl. Dokoukáno na sílu. Točit o cestování v čase je prostě těžký, zvlášť když si ani nestanovíte žádný pevný pravidla, jak má fungovat kausalita. Neukočírovali to.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Je to o dost horší než napovídal zavádějící trailer, ale zas o něco míň strašný, než co si představíte, že by mohlo vzniknout při vzpomínce na původní seriál. Přivřu oko, vypnu mozek, zapomenu posledních 15 minut, přidám hvězdu za nostalgii a udělím hodnocení.

plakát

96 hodin: Zúčtování (2014) 

Já jako chápu, že nakonec svý jméno očistil tím, že (!!! POZOR SPOILER !!!) zjistil, kdo je opravdovej vrah. Nicméně za to, že během toho očišťování způsobil několik velice vážných dopravních nehod, kde byli určitě minimálně zranění, zničil několik policejních aut, napadl a zbraní vyhrožoval mnoha policistům, odpálil granát ve škole a vyhodil dopovětří budovu, jsem nečekal, že mu na konci vyšetřovatel, kterej u všeho byl, potřese rukou a popřeje šťastnou cestu. 😊

plakát

Stroj (2013) 

Dost spálený potenciál, velká škoda, na 3* jsem se musel přemluvit sympatiemi k žánru.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Škoda té poslední sezóny, to už je poněkud WTF. Jinak super.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

První sezóna o třídu lepší než všechny ty ostatní SG-deriváty. Tak na 4*, druhá řada to ovšem těžce srazila na kolena. Za 2*.

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Už chápu, proč tam Speedman nehrál a Wiseman nerežíroval - mají soudnost. Ta berlička, kterou scénárista řešil absenci jedné z hlavních postav, byla opravdu chabá a konec byl hezký WTF moment. Prý to byl nejdražší díl série - to teda čumim, protože jsem měl celou dobu dojem, že to produkovala společnost Asylum...