Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

Super mazlíčci (2019) 

A opět tu máme, když pejsek a kočička vařili dort. To vezměte tajný život mazlíčků, Velkou šestku a já robot a uděláte z toho pohádku. No nic moc. Rozhodně ne film do kin, nějaká pohádka po obědě do tv jo, ale vyhazovat za to peníze v kině. To vážně ne.

plakát

Temná věž (2017) 

Knihu jsem necetla, znam kinga u nej je TO vetsinou DLOUHY POCHOD. Za me super, dlouho jsem nevidela film skvele obsazeny, normalni stopaz, pochopi to kazdy, zame lepsi 4. S panem čertem.

plakát

Sezn@mka (2016) 

Až na pár scén. Hrůza a děs. Přišlo mi, že ikdyz tam byli známí herci, jakoby si to jen zkoušeli nanecisto, nevložili do toho žádné emoce, jako by opravdu četli text.

plakát

Ranhojič (2013) 

Za 5. Nedá se nic dělat. Délka filmu tentokrát nenudila, skvělé herecké výkony, i když němce moc nemusím, tohle se jim vážně povedlo. Tak ještě přečíst knihu.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Nooo, nebýt skvělé rubačky mezi Avengers a skvělého Antmana, a představení Černého pantera. Jinak hrozně roztahané, ukecané. S pánem čertem

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Z dvouhodinového filmu, jsem viděla tak 5, dobře kecám 10minutový výcuc. Bože bože. Nejnapínavější děj - stalkerka, sex jako vážně?? Asi jsem frigida. Ta jedna hvězda je za krásné prádlo, boty a šedé šaty. S pánem čertem

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Jestli tohle měl být rodinný film, tak už nevím, asi stárnu. Jako hororová pohádka pro dospělé fajn, ale že bych se na to dívala s dětmi, to asi ne. za 3 a to jen proto, že Burtona mám ráda a Zelenou taky. máucta

plakát

Mistrův syn (1978) 

já jsem na tomhle filmu vyrostla, na starém dabingu, kde mluví jen jeden chlap a upřímně jsem ještě neviděla nový dabing :D ale prostě tento film a komnaty shaolinu navždy budou best of mého dětství, takže za 5 - akorát se to má jmenovat opilý mistr no, jackie je prostě machr.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Myslela jsem, že jsem imunní už vůči všemu co se natočí, ale ne. Už po půl hodině jsem se dívala na hodiny a kolik toho ještě zbývá. Furt mě jen napadala slova jako syrový, řádně stromečkový a héle máme medvědice s Kubou a Matějem, Vojta už umřel. Nepochybuji o tom, že lidi kdysi toho vydrželi mnohem víc, než my včil. Bo jeden si lehce zakašle, a jde se juknout na google co mu je, a ona to do p..i rakovina mozku. Ale ni. Za mě promiň Inarritu.

plakát

Let's Dance All In (2014) 

Dala jsem za 4, a víte proč, bo ikdyž jsem věděla jaký bude děj, byly neustále reklamy a bylo už pozdě a druhý den brzo vstáváte, tak se stejně dodíváte. Ráda jsem zase viděla Brianu, Moose udělá radost pokaždé, sexy Ryan. Líbí se mi tanec a obdivuju lidi, kteří tohle se svým tělem dokáží, mě taneční choreografie bavila. Na tanci je super, že prostřednictvím něj můžete cokoliv vyjádřit. Je to klišé, ale je to tak.