Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (22)

MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy

MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (1994) (TV film)

Dobrodružný snímek - Macgyver (Richard Dean Anderson) spolu s vědcem Atlantisem Atikusem (Brian Blessed) a kolegyní Kelly (Sophie Ward) najdou medailon, který je zároveň klíčem k Solonově truhlici v níž je uložena Pochodeň pravdy. Ta je může zavést k dobrodružství odkrývající tajemství Věže strachu, kde je již po staletí ukrytý poklad Atlantidy. Film je plný nástrah, které Macgyver lehce překonává svými důmyslnými nápady...

Pohřben zaživa

Pohřben zaživa (1990) (TV film)

Clint (Tim Matheson) vlastní malou stavební firmu na venkově, žije spokojený život , jeho ženě (Jennifer Jason Leigh) se to nezamlouvá, chtěla by se odstěhovat zpět do New Yorku, se svým milencem vymyslí bezchybný plán, jak se Clinta zbaví, prodají firmu a odjedou do New Yorku. Clinta otráví, bohužel jed zabere jen z půlky a Clint se pár hodin po pohřbu probouzí pod zemí v rakvi, z hrobu se obtížně dostane a nemá v hlavě nic jiného než sladkou pomstu.

Požárník Sam

Požárník Sam (1987) (seriál)

Hasič Sam žije ve vesničce Pontypandy, vypráví dobrodružné a odvážné příběhy ze života záchranářů. Je-li potřeba uhasit požár, vytáhnout dítě z hluboké jámy nebo jen sundat kočku ze stromu ja tu hasič Sam a jeho parta.

30 a půl metru

30 a půl metru (2008)

Marnie (Famke Janssen) je vzata za vraždu svémo manžela který jí týral do domácí vazby.Bohužel její manžel Mike (Michael Paré) se nechce smířit s tim že je mrtev a Marnii neustále jako duch navštěvuje a pokračuje v týrání. Pomůže Marnii přítel Joey (Ed Westwick) nebo bývalý parťák Mikea, Shanks (Bobby Cannavale)?

House

House (2008)

Mladému manželskému páru se na cestě porouchá automobil. Vydají se hledat pomoc a narazí na starý penzion, který na první pohled zeje prázdnotou. Uvnitř se seznámí s dalším párem, který má stejný problém s rozbitým vozem. Po seznámení s personálem se všichni rozhodnou raději odejít. To už však není tak jednoduché!

Ten Největší

Ten Největší (2007)

Zbohatlík Stan Milton (Rob Schneider) je odsouzen za zpronevěru na 3 až 5 let vězení. Má obrovský strach ze znásilnění, do nástupu trestu má 6 měsíců, za tu dobu posiluje, nechá se potetovat a potká mistra Kung-Fu (David Carradine) ten ho perfektně naučí bojovému umění. První den ve věznici zmlátí nejsilnější trestance a tím si vybuduje respekt. Zakáže znásilňování a všichni se musí k sobě chovat přátelsky... Potíže však ještě neskončily...

Žáby

Žáby (2002)

Šedá žába pozoruje zelenou jak si pochutnává na mouše, skopne ji do rybníka a sebere její místo. Potom pozoruje tři žáby jak chytají mouchy které se houfují u zbytku hamburgra, přes rybník je pozoruje čáp a pomalu se k nim začne přibližovat.

Americká rychlá kola

Americká rychlá kola (2004) (seriál)

Parta šikovných chlapů má zaměstnání to že předělávají stará, silná, americká auta Ford, Chevrolet atd.. a dělají z nich krásné HOT RODY. Vše je na zakázku a podle přání zákazníka.

Sexy mrtvola

Sexy mrtvola (2005)

Kamarádi Frank (Jason Lee) a Eddie (Crispin Glover) jsou bez peněz, proto vezmou kšeft od mafiána Pavouka: mají za úkol převézt dodávku cigaret do mexika. Dodávka jim bohužel shoří a oni neví, kudy kam. Eddie je hrobník a vzpomene si, že před pár dny pohřbíval mladou ženu s hodně drahým šperkem, rozhodnou se jí vykopat. Šperk bohužel nenajdou ale odhalí, proč mladá žena ve skutečnosti zemřela a začnou vydírat jejího manžela.

Táta za všechny peníze

Táta za všechny peníze (2008)

Osmnáctiletá Mandy (Ashley Tisdale) není na střední škola moc oblíbená, ale je bezhlavě zamilovaná do hvězdy školy Drewa (Robbie Amell). Ten si jí za 4 roky ani nevšiml. Když se Mandy topila v bazénu Drew ji zachránil a zamiloval se do ní, bohužel jejich vztahu brání Mandin otec (Kevin Pollak) a Drewova bývalá přítelkyně Lisa (Cindy Busby).

J.S. Bach - Fantasia G-moll

J.S. Bach - Fantasia G-moll (1965)

Muž vchází do starého domu, poté vyjde po schodem do místnosti svlékne si kabát a usedá za varhany, za stále hudby varhan se spouští vizuální představy s animací.

Hra s kameny

Hra s kameny (1965)

Dlouhý záběr na starou rozpraskanou zeď střídá pohled na netradiční hodiny které vždy v celou vyhodí pár kamenů, které vytvářejí obrazce, postavy a dovádějí.

Ze záhrobí

Ze záhrobí (1986)

Doktoři Crawford (Jeffrey Combs) a Pretorius (Ted Sorel) sestrojí rezonátor, který slouží k stimulaci epifízi, něco jako šestý smysl u člověka. První spuštění rezonátoru se nezdaří, doktor Pretorius přijde o život a Crawford je zavřen do blázince. Začne se o něj zajímat doktorka Mcmichaelsová (Barbara Crampton), která ho dostane z blázince, aby se s pomocí policisty Brownleea (Ken Foree) pokusili ověřit jeho teorii. Po opětovném spuštění stroje začíná boj se zdravím rozumem.

Kataude mašin gáru

Kataude mašin gáru (2008)

Mia a Yu Hyuogatovi jsou sourozenci. Jejich rodiče byli falešně obviněni z vraždy, kvůli čemu spáchali sebevraždu. Yua a jeho kamaráda šikanuje parta kluků v čele s Sho Kimurou, synem člena yakuzy. Přeženou to a oba chlapce zabijí. Mia je posedlá touhou po pomstě, chce zabít všechny co měli něco společného z vrždou Yua, hlavně rodinu Kimuru. Začína krvavá a nelítostná pomsta.

Pat a Mat - Parkety

Pat a Mat - Parkety (1992) (epizoda)

Pat a Mat mají špinavé parkety, rozhodnou se je bruskama vybrousit. Broušení si usnadní a pořádají na bruskách závody, bohužel parkety zbrousí úplně na beton ,tak si je v místech, kde nejsou, domalují:)

Pat a Mat - Sušenky

Pat a Mat - Sušenky (1992) (epizoda)

Matovi dojdou sušenky, tak se s Patem rozhodnou, že si upečou vlastní. Těsto začnou míchat v hrnci, ale přeženou to s množstvím, tak vezmou necky. Ani ty nestačí, tak těsto míchaj v míchačce, těsto musí vyválet na koberci, stůl je malý. Po upečení zjistí, že sušenky jsou tvrdý jako beton, tak s nima vydláždí chodník.)

Pat a Mat - Vrata

Pat a Mat - Vrata (1992) (epizoda)

Pat rozbije vrata od garáže. S Matem se rozhodnou vyměnit dřevený vrata za plechový , i s těmi mají spoustu problémů. Nakonec to vyřeší tak, že dají místo vrat deku:)

Pat a Mat - Cyklisti

Pat a Mat - Cyklisti (1992) (epizoda)

Pat a Mat si chtějí vyrazit na kolech, Mat na něm neumí, tak mu Pat na kolo přidělá přídavná kolečka ze sekačky. Naloží si moc velký náklad do kopce to Pat nemůže vyšlapat, tak půlku nákladu vyhází. Mají kolizi a Patovo kolo je nepojízdné, udělají si dvojkolo, to také rozbijí. Tak jedou na jednom s tím spadnou do příkopu a nemají ani jedno kolo, sundají si přídavná kolečka a kutálejí je před sebou domu.

Pat a Mat - Nehoda

Pat a Mat - Nehoda (1994) (epizoda)

Pat a Mat naloží na auto jízdní kola a jedou na výlet, po cestě píchnou, neví jak nadzvednout auto. Po čase najdou hever - ten bohužel zničí, tak auto nadzvednou pomocí kladky. Když se jim výměna podaří, auto se převalí na střechu na jízdní kola a sjede až před jejich domy. Doběhnou k němu a můžou vyrazit...

Bláznivá komedie

Bláznivá komedie (1990)

Dva kamarádi Renato Pozzetto a Paolo Villaggio dělají údržbáře v kostele. Tato práce jim ale dlouho nevydrží. Všude, kam vlezou, nadělají víc škody než užitku. Poté vezmou práci automechaniků na benzínové pupmě, po zničení několika aut raději odcházejí. Zkoušejí prodávat vysavače po domech, v jednom hotelu udělají takovou škodu, že tu musí rok pracovat zadarmo. Nakonec mají pohřební ústav, ale po ztracení nebožtíka a zmlácení vdovy toho raději nechají. Naskytne se jim příležitost dělat dvojníky, tato práce se jim moc zamlouvá, netuší však, že jim jde o život.

Reklama