Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 038)

plakát

Nevina (2021) (seriál) 

Mě to rozhodně nebavilo, jak bych čekal a obsazení mi nesedělo. Nejlepší seriálovou adaptací Cobena tak pro mě jednoznačně zůstává The Stranger, protože ani Safe s Hallem není nic extra. Francouzské Gone for Good vypadá zatím dost zajímavě a jinak (až na tradičně překombinovaný příběh 'všechno je jinak, než se zdá', což je u Cobena standard).

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Naprostá spokojenost, pro mě v podstatě dokonalé.

plakát

Dvě slova jako klíč (2023) 

Opravdu nerad, ohromně nerad dávám tak málo, ale jako film to naprosto nefunguje až obdivuhodným způsobem, což je ohromná škoda, s ohledem na krásné záběry. Jako barakoidní, duchovní bedekr světem života a umírání potěší, ač je jen zručnou nápodobou viděného, ale jako hraný film, bohužel, nefunkční.

plakát

Vražda Murdaughových: Skandál na jihu (2023) (seriál) 

Celkem velmi atraktivni a alarmujici kauza, bohuzel zpracovana velmi otravne a zdlouhave, zabalena do klisoidnich, patosnich deklamaci mluvicich hlav a hlavne - bez jakychkoliv vyreseni a rozreseni. Hodne zabity dokument.

plakát

Otrava (2023) 

Mě to bavilo skoro nejvíc, až na tu nanicovatou pointu, která to ponížila.

plakát

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023) 

Velmi příjemný, klasicky andersonovský kraťas, fungující na skromné stopáži v doslova závodním tempu ještě lépe než celovečerák.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Je to vyloženě béčko v áčkovém kabátku. Brownova předloha je laciná slátanina a stejně tak Howardův film rutinní rádoby thriller, který drží jen Zimmermanův soundtrack. Ale, lhal bych, že mě to nebavilo! Hanks v netypické roli, která mu podle mě ne úplně sedne a ještě méně účes, v nezvyklé kombinaci s Amélií a Gandalfem, který si záporáka vychutnal s grácií a asi jediný měl co hrát. Ostatní jsou poněkud bezkrevní, včetně Rena. Na bezmyšlenkovitou pohodou na večer postačí...