Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor
  • Thriller

Recenze (53)

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Po velmi dlouhé době skvělý špionážní film s dobrým hereckým obsazením a ještě lepším soundtrackem. Jelikož žánr těchto filmů už dávno není v módě, s radostí jsem jej uvítal.

plakát

Mr. Mercedes (2017) (seriál) 

Překvapivě vynikající seriál....

plakát

El guardián invisible (2017) 

Na zdejších komentářích je úžasné to papouškování. V jednom z prvních komentářů se napíše, že scénárista má v zálibě mytologii a nacpal jí tam příliš mnoho a nevhodně. A to samé odsuzování už jede v jednom komentáři za druhým...Kdyby alespoň jeden ze zdejších "fundovaných" kritiků přečetl knihu podle které to bylo točeno, nejspíš by jeho komentář zněl trochu jinak. Scénárista naopak z mytologie vypustil naprostou většinu a taktéž i z dětství a rodinných problémů rodiny Salazarových. Ve filmu tak zcela zůstala parádní tajemná atmosféra, vyšetřování a jen okrajově mytologie a flashbacky do dětství komisařky Salazarové. Film je naprosto parádně zpracován, herci skvělí a stopáž ideální. Kéž by se zfilmovala i další dvě pokračování z knižní trilogie Baztán.

plakát

Ni le ciel ni la terre (2015) 

Tak trochu "komorní" film s prvky nadpřirozena. Snímek který neurazí a udrží divákovu pozornost zručnou filmařinou. Čekal jsem "jako téměř vždy" nějaké debilní rozuzlení, ale opak mě mile překvapil.