Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 534)

plakát

Ozark - Season 3 (2020) (série) 

Strašně mě začala srát postava manželky v podání Laury Linneyové. Ale strašně. Její motivace k bezohlednému chování postrádají sebemenší smysl. Tak s tím koukejte něco dělat, bo čtvrtou sezónu s tak blbě napsanou píčou na krku to už Marty neutáhne.

plakát

Žaluji! (2019) 

Zcela nepolíben zobrazovanými dějinnými událostmi jsem si tuhle kníratou dobovou parádu užil jako už dlouho nic. Co tam máš dál, Romane?

plakát

Mare z Easttownu (2021) (seriál) 

Ty vole, to je mrda jak víno! Minisérie roku.

plakát

Vražedné území (1983) 

Richard Stark - Slayground (1971) Tohle byla hodně slabá parkerovina a může za to obzvlášť Peter Coyote v ústřední roli. To byl od castingu hodně slušný přestřel, takové poleno. Britům ty krimi thrillery zoufale nejdou. Škoda, no.

plakát

Gomora (2014) (seriál) 

Dali jsme si to letos komplet, po kouscích, střídmě, aby se nám to příliš nezajedlo. A dobrý to bylo. První tři série jsou taková mafiánská soap opera říznutá bromancí dvou hitmanů a v té čtvrté se konečně rozjedou drtící kola intrik, korupce a systematického vraždění naplno. Finální záběr s pohledem Gennara upřeným do kamery byl už jen hřejivou třešinkou na dobře odvedené práci italských borců od filmového fochu.

plakát

Teď se nedívej (1973) 

Temná zákoutí Benátek v hlavní roli. Donald Sutherland spíše směšný, film zdánlivě nekonečný. Nezestárlo to zrovna důstojně.

plakát

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016) 

Naprosto odzbrojující intro k patnácté instanci FF, které jen tak mimochodem strká celou videohru do kapsy.

plakát

Kdo mi jde po krku (2021) 

Tak už i Taylor Sheridan si střihnul loženou sračku. Mě z toho snad jebne. Proč?!