Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 534)

plakát

Hra (2011) 

Cesty jedince v lidském mraveništi jsou nevyzpytatelné. A čím větší to mraveniště je, tím větší v něm najdeme anomálie. Více takových filmů!

plakát

Suburbicon: Temné předměstí (2017) 

Excelentně čistá coenovka, jaká už tu dlouho nebyla. Tenhle černohumorný krvavý výplach strká do kapsy téměř celé televizní Fargo. Skoro za pět, fakt.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Překvapivě výborná spielbergovina pro mládežníky, přesně ve stylu všech těch Návratů do budoucnosti, Nekonečných příběhů či (prvních) Transformerů. Navíc s milým bonusem pro ty odrostlejší skrze řadu popkulturních odkazů na léta minulá. Předlohu si kvůli tomu asi nepřečtu, ale podívaná to byla vskutku náramná.

plakát

Beirut (2018) 

Trochu zmatené špionážní drámo s klasickou vzájemnou vyjebávačkou všemožně zainteresovaných tajných služeb. Díky obstojné akci a obsazení je to docela koukatelné, ovšem do Mnichova to má hodně daleko.

plakát

Nezvaný host (2007) 

Příliš okatě vtíravé melodrama "ze života", spíše pro nenáročného diváka. Mé cynické já mi nedovolí jít výše, ale hezký to bylo, to jo.

plakát

Neon Demon (2016) 

Zářivými neony nasvícené hovínečko. Tentokrát vedle jak ta jedle, pane Refne.

plakát

Gunman: Muž na odstřel (2015) 

Vysekaný nadsamec Sean Penn ve skrz naskrz průměrném, ale navýsost zábavném špionážním thrilleru. Mít to vyšší ambice, mohla z toho být velká pecka.

plakát

Můj král (2015) 

Skvěle napsaná a svižně odsýpající vztahovka na jedno sychravé podzimní odpoledne. Vincent Cassel manipulativně excelující!

plakát

Daredevil - Season 3 (2018) (série) 

*FAP FAP FAP FAPITY FAP* Juch, taková paráda, až se mi z toho zamlžila skla. Brubaker, Smith, Bendis, Miller… z každého je tam kousek a srdce fandy do komiksů se blahem jen tetelí. Juch!