Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Hádkovi (2022) 

Čvančarová je tu opravdu nechutná, naprosto jiná osoba, nebýt napsaná v titulcich, nepoznala bych, klobouk dolů. Jinak taková zbytečná blbost, přesně natočeno dle mych bratrů a rodiny, fakt jak skryta kamera :) Čermák nejlepší, Prachař nezklamal, jako vždy :)

plakát

Blíženec (2019) 

Akčni oddechovka na pátečni večer

plakát

Léto s gentlemanem (2019) 

Kombinace Antalove jako babicky - matky Vondrackove, je...divna. Antalova je o 8 let starsi od Vondrackove a vypada o 15 let lip 😕

plakát

Sněhulák (2017) 

Prvni podivani tři hvezdy, nasledne prectena cela serie Jo Nesbo a po roce shlednuti Snehulaka a zmeneno na jednu hvezdu. Pokud budu brat opravdu předlohu dle knihy, tak jedine, co se shoduje jsou jmena (od vyberu hercu-vsichni uplne spatne přes dialogy po samotne udalosti uplne uplne spatne, vse jinak...) Pokud budu brat americke ego, ktere proste nesnese vyborne skandinavske knihy, filmy,serialy a vse museji predelat uplne nesmyslne po svem, tak naprosty brak a odpad-vypichli z cele serie “nejbrutalnejsi” dil ( doprkna proc neudelali tech sest predchozich strjne dobrych) a udelali z nej horor s poutavyma ksichtama. Jen za ty ksichty, kteři jsou jinak vyborni herci davam hvezdy nakonec dve.

plakát

Mstitelé (1998) 

Legrační film, který asi jen díky nepochopitelnému názvu si může dovolit takový legračni komiksový příběh. Líbilo se mi to, díky krásným hercům, kostýmům, prostředí, přírodě, autům, zámku..taková krásná legrační podívaná.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Polovina herců tak strašně přehrává a tak nezapadá do své role,že je člověku chvílemi až studno (včetně samotné "Baarové"). Spoustu věcí divně vymyšlených a nastolených českému národu. Nevim...rozpačité, dvě hvězdy.