Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (13)

plakát

Dějiny světa (2012) (seriál) 

U většiny dílů jsem usnul... Málo poutavé na můj vkus a dějiny světa to jen proletělo a zastavilo se prozkoumat jen pár témat, které nějak nesmyslně skákaly nenávazně na sebe...

plakát

Afterparty (2022) (seriál) 

Tři hvězdy maximálně... Dalo se z toho vyždímat mnohem víc. Když už nebudete vědět co si pustit tak je tento seriál dobrý na pár večerů i když úplně nenadchne.

plakát

V hledáčku střelce (2014) 

Docela zajímavá myšlenka na zápletku, i samotný film byl docela dobře koukatelny... Ale ten konec... Ach jo.... Celý film to shodilo.... 50%

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

Za mě podařené pokračování! Kdo neviděl (a nevyrůstal) na prvním díle bude zřejmě hodnotit slabě ale pro milovníky jedničky je dvojka urcite super podívaná.

plakát

Ztracen ve vesmíru (2011) 

Velké zklamání, a velká nuda, děj nulový, diváka nezaujme... takto jsem se u filmu již dlouho nenudil.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Tak tohle se hodně povedlo, film mě držel přikovaného u obrazovky a napnutého až do konce. No a samotný závěr mě překvapil tak jak snad ještě žádný jiný film. Tohle je dílo prostě nemá chybu!

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Kde se tady bere takové vysoké hodnocení je mi záhadou... Chvílemi sem si připadal jak u stupidní americké komerční blbosti. Občas se člověk sice zasměje ale tam to končí... U tohoto filmu by měl být podtext: Přístupné pouze pro dívky do 16 let, v případě že jste starší-musíte být romantická naivka.

plakát

Rocky (1976) 

Film, malý rozpočtem, ale velký příběhem. Nečekejte bombastické efekty, ani přeplácané scény-čekejte krásný příběh o boxerovi z ulice, který měl sice talent, ale ne vůli. Životní šance ho přinutí změnit styl života aby se nestal hlupákem před všemi. I přes závěrečnou prohru odchází jako vítěz!

plakát

JFK: Ztracená kulka (2011) (TV film) 

Nemůžu si pomoct, ale tento dokument je pro mě velké zklamání. Očekávání rozluštění (či spíše odtajnění nových informací) atentátu díky moderním technologiím se nekoná. Druhá a třetí rána jsou zde probrány minimálně, a v podstatě se neřeší možnost že šli z jiné pušky než Oswaldovi. To platí i o první ráně, ta je zde probrána hlavně. Od možností kdy vyšla, přes možnosti o co se odrazila až po to kde dopadly prázdné nábojnice. Nejvíce mě zradilo, že dokument pojednává v podstatě pouze o tom co rozhodla Warrenova komise, nespekuluje nad ničím jiným, a proto lidé co se zajímají o teorii "více střelců", nebo o výpovědi všech svědků, či o záhadné zmizení či smrti svědků co prostě nešli někomu pod vousy, budou zklamáni.