Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Poslední recenze (38)

plakát

Trauma (2017) 

POUZE PRO EXTREMNE OTRLÉ!!! Ještě, než tenhle film ohodnotím, musím si během tohoto komentáře utříbit myšlenky... Viděl jsem Lidskou stonožku, sbrski film a další zvrácenosti, ale tohle asi předčilo vše. Úvodní scéna mě totálně uzemnila (udělat si večeři k tomuto filmu,zvlášť k úvodní scéně, není dobrý nápad.... Co se týče gore, tak je na velice dobré úrovni, způsoby brutality nejsou sice takové, že bych si řekl - to jsem nikdy nikde neviděl, ale jsou hodně zajímavé a slabší povahy by mohly mít problém. Horší stránka filmu na strávení je rozhodně přesah morálnosti... Někde jsou hranice morálnosti z obecného hlediska (to nejsou moje hranice), pak jsou hranice morálnosti, které jsem dosud viděl ve filmech (to už by se mohlo podobat mé hranici), ale pak tu je tento film z Chile a jeho úvodní scéna (to už překročilo moje osobní hranice). Celý film jsem dal na jeden zátah, ale přiznávám, že kdyby zde neúčinkovaly ženské s hezkými těly, bez té povedené lesbické scény, co se tu vyskytla....tak bych to na jeden zátah nedal, neměl bych úplně tu motivaci, protože záporáci jsou tací slizouni, hovada a nechutný xichty, že bez kompenzace, kterou zde sehrály 4 herečky, by to prostě zkouknout nešlo. Titulky nejsou, film jsem sledoval v původním znění, ale to nevadilo, o dialogy zde opravdu nejde.... Jak film ohodnotím? Budu-li hodnotit z hlediska toho, jak byli tvůrci kreativní, jak moc posouvali hranice a také obsazení a hudbu, pak film dostane 4/5. Kdybych hodnotil z hlediska stravitelnosti a toho, zda je vůbec normální točit film s těmito scénami, pak by se jednalo o odpad....

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Další z těch blockbusterů, které sice srší obrovským rozpočet, brutálně vypiplaným vizuálem a kvalitními herci, ale tím plusy končí... celou dobu mě neskutečně sralo myšlení některých postav, kupříkladu hned v začátku... "ničte a útočte na všechno, co nám není známé, tímhle způsobem určitě něčeho dosáhneme". Tohle mi přijde tak stupidní. Uznávám, že existuje něco jako potravní řetězec, ale jak už název napovídá, jedná se o potravu, kdežto lidé si prostě myslí, že vládnou všem a všemu a můžou si ničit a zabíjet koho chtějí, bez toho, že by tyto činy měly nějaké spojení s potravním řetězcem. Dalším mínusem je pro mě tak klišoidně ohraný příběh a veškeré dění, kupříkladu - když většina umírá, tak samozřejmě hlavní postavy, které jsou uvedeny do popředí už v začátku, to zázrakem přežijí a aby toho nebylo málo, téměř všechno se zde dalo předpovídat a závěr už musel být naprosto jasný každému. Opravdu by mě zajímalo, kdy si tvůrci uvědomí, že už by se měli vydat jiným směrem a začít se soustředit na originalitu... Ano, zatím jim to vydělává, protože většina diváků jsou ignoranti, kteří tvůrcům s nápady nedají prostor na rozvoj, a tak se všechno vráží do této hromady naprosto tuctových snímků, které nám nepřináší nic nového a pokud (opravdu v to doufám a věřím) to takhle půjde dál, tak se snad dočkám časů, kdy si lidé uvědomí, že už je tohle kopírování nebaví a tvůrci se konečně budou muset chytnout za hlavu a začít tvořit něco na úrovni, aby někoho do těch kin nalákali. Přes všechny mé výhrady se moje hodnocení usadilo na průměrných 65% za zmíněné klady.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Tedy nevím, z čeho jsou všichni ta nadšení... John Wick 1 mi přišel jako průměr, který mě místy i slušně nudil. Pokračování je lepší asi jen v tom, že je stylovější. Prostředí, obsazení... ano, tyto faktory něco do sebe mají... ale že by se jednalo o akční kulervoucí nářez ? No, tak to vůbec... přestřelky jsou nuda, sem tam nějaká kapka krve, nic extra... bojové scény takové spíš stereotypní, na Asii to stále nemá. Stopáž mi přišla taky přepálená. Na takovou délku by to chtělo svižnější tempo a kreativnější akci. Hodně slabé 4 hvězdy.

Poslední hodnocení (2 646)

Benedetta (2021)

20.04.2024

Afrikou na pionýru (2019)

14.04.2024

Eugene Levy, zdráhavý cestovatel - Série 2 (2024) (série) (S02)

13.04.2024

Každý krok se počítá (2022)

30.03.2024

Město Hanoj a zátoka Ha Long (2021) (TV film)

30.03.2024

Zbouchnutá (2007)

24.03.2024

Panství Downton - Série 2 (2011) (série) (S02)

24.03.2024

Já, Simon (2018)

10.03.2024

Dokonalý svět (1993)

09.03.2024

Reklama

Poslední deníček (25)

Statistika - rok 2023

Zhlédnuto:

73 filmů

28 seriálů / serií