Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (167)

plakát

Duše (2020) 

Ještě parádnější, než jsem si myslela. Vtipný. Chytrý. Vyvážený. Jako celkově ten koncept a světy muselo vymyslet naprosto unikátní spojení geniálních Pixarovských mozků. :) Prostě moje krevní skupina, vše vyšperkováno do detailů, které mě jednoznačně oslovovaly, hudbu nevyjímaje. Pro menší děti to musí být hodně abstraktní myšlenky, ale nikdo neřekl, že je to čistě pro děti. :)

plakát

Jeho temné esence - Æsahættr (2020) (epizoda) 

Dala bych 4 hvězdy, ale část s Asrielem to vystřelila do nečekaných výšek :) Jako fanoušek předlohy hodnotím druhou sérii velmi kladně.

plakát

Jeho temné esence - Zlo (2020) (epizoda) 

Tak tady jako fanda knih už opravdu hodně cítím, nakolik chybí a bude chybět díl s Asrielem, který kvůli covidu nedotočili, takže museli částečně překopat chronologii 2. série. V tomto díle byly ty nejlepší věci vynechány, potlačeny nebo příliš uchvátány (*knižní spoiler?* povídání o fantomech ve Willově světě se nekonalo, velmi komplikované zaříkávání a příprava masti pro uzdravení ruky, které de facto nemělo pomoct - a v seriálu pomohlo..? Leeho snění-jasnovidectví a schopnosti Sayan Kötör... nic?). Andělé kromě teček na obloze také zatím nikde. Na druhou stranu - linka Coulterová-Boreal byla na jedničku. Věřím, že ty největší perly si nechávají na poslední díl, ale zamrzelo to. Mám trochu obavu, jak hodlají vše, co zbývá, nacpat do jednoho dílu, když teď vidím to prapodivné tempo... a obzvláště úplným chyběním jedné konkrétní postavy divoženky si myslím, že se odchýlili až příliš a jsem skutečně zvědavá, jak si s tím hodlají poradit. Uvidíme, jsem napnutá jako špagát. :)

plakát

Vlkochodci (2020) 

Tak tohle asi nemá chybu. Prostě moje krevní skupina po všech směrech. Pochybuji, že by mě Tomm Moore mohl někdy zklamat. Pokud milujete Tajemství Kellsu a Píseň moře, tak doporučuji, tohle je pro mě ještě o kousek výš, snad kvůli těm vlkům. :)

plakát

Honza a beránek (2020) (seriál) 

Krásné překvapení. V té změti nezáživných nových pohádek a večerníčků je tohle pohlazení po duši s kapkou nostalgie. :)

plakát

Jeho temné esence - Věž andělů (2020) (epizoda) 

Zatím nejlepší epizoda, laťka se stále posouvá vzhůru. Musím podotknout, že tato série je mnohem lepší než první.

plakát

Jeho temné esence - Jeskyně (2020) (epizoda) 

Čekala jsem skoro půl života, než někdo bude mít „koule“ na to zfilmovat HDM tak, jak si trilogie zaslouží. Tohle byl dokonalý díl a fakt jsem spokojená. Nemůžu se dočkat pokračování. :)

plakát

Lady and the Tramp (2019) 

Milé, nostalgické, akční, sympatcké, dobře zpracované... ale tentokrát fakt zbytečné, i když jsem si to užila. :)