Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (54)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Až na tu 'svahilštinu', kterou skutečně nemám rád v žádném díle, to bylo nejspíš bezchybné.

plakát

Problém tří těles - Rudé pobřeží (2024) (epizoda) 

Je to stejně absurdní jako celá kniha. Spoiler, a to mě štvalo i v knize: Budeme s mimozenskou civilizací komunikovat pomocí textových zpráv a hned z první si budeme obsahem rozumět. Můžeme s nimi chatovat jako na messnegeru, proč ne. 😊

plakát

Barva z vesmíru (2019) 

Trochu mi to připomíná Annihilation z roku 2018. V zásadě to špatné bylo, ale dokáže to podnítit představivost, což se u většiny podobných filmů nestane, proto 4*.

plakát

Temný případ - Part 4 (2024) (epizoda) odpad!

Absolutní katastrofa. Nejhorší epizoda všech seriálů, co jsem kdy viděl. Dívat se na to mi vyloženě zkracuje život, cítím to.

plakát

Temný případ - Part 3 (2024) (epizoda) odpad!

Ne, tohle prostě není dobré. Bohužel. Je to krimi? Z 15 %. Nebo snad sci-fi? Těžko říct. Co to má vlastně být? Nerozumím tomu, nebaví mě to a začíná mi to být jedno.

plakát

Temný případ - Part 2 (2024) (epizoda) 

Zatím jsou mi všechny postavy extrémně nesympatické. V předešlých sériích byl pro mě vždy někdo, s kým jsem se ztotožňoval od začátku, tady zatím po dvou hodinách ani náznakem. Příběh je zajímavý, je šance, že nakonec bude dobrý. Doufám, že si všechno nenechávají až do poslední epizody, protože do té doby by nás čekala docela nuda, zatím to tak ale vypadá. Nadruhou stranu chápu, že teď je potřeba spíše rozvíjet postavy, abychom věděli, s kým máme co dočinění. Věřím, že dějová linka začne odsýpat už od příštího dílu.

plakát

Čertova nevěsta (2011) odpad!

Troškovo uvažování: Seberu všechny pointy ze všech pohádek a spojím to v jednu slátaninu... Šanda neskutečně umělý, přesně takto si představuju, když někdo přehrává svoji roli. Hrál spíše jak na nějakém castingu do divadla. Do toho trapný ohraný čert, prostě hrůza.