Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (19)

plakát

On se bojí (2023) 

Na filmovém plátně jsem v životě nic takového neviděl. Takže asi 5* ?

plakát

Moucha v kufru (2020) 

Film o obřím přátelství a obří mouše, který pobaví a pohladí po duši. Nic víc, nic míň.

plakát

Rytíři spravedlnosti (2020) 

A je to tu zase! Jensen se opět chopil scénáře a režie, zavolal starým dobrým kámošům hercům z Dánska, a společně vytvořili můj nejoblíbenější film tohoto roku a teď už i jeden z nejoblíbenějších vůbec. Skvělé herecké obsazení a herecké výkony. Zábava od začátku až do konce. Budete se smát, nebo možná i brečet....Prostě to ponechte náhodě...Jasných 5.

plakát

Ještě máme čas (2020) 

Že je Viggo Mortensen prvotřídní herec, to vím už dlouho. Tady se pouští poprvé do režie filmu, který i sám napsal, a na který jsem se s velkým očekáváním podíval. Musím říct, že jsem byl spokojený. Podařil se mu solidní, krásný a autentický film, kde se svým kolegou předvádí skvělé herecké výkony. Místy mi to přišlo trochu roztrhané, ale na to, že to byl Mortensenův režijní debut, tak hodnotím velmi kladně.

plakát

Pod zemí (2014) 

Skvělý, svíravý a klaustrofobní horor s úžasným a autentickým prostředím. Navíc mě moc baví prvek pekla od Danteho. Určitě doporučuju podívat, i když zrovna nejste fanoušek úzkých prostor.

plakát

Vychovávat Hope (2010) (seriál) 

Jednoduchý komediální americký seriál o rodině naprostých idiotů a ignorantů, který mě mnohokrát pobavil a rád si ho pouštím znovu. Nevím čím to je. Pro mě skvělá oddechovka.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Co říci...Od začátku neuvěřitelně depresivní až psychopatická, monotónní mluva pana Hrušinského ve mě nevyvolávala nic dobrého. Skvělá kamera umocňovala atmosféru a k tomu samozřejmě herecký výkon p. Hrušinského. Ukazuje se zde jak málo stačí prostřednictvím manipulace ke zfanatizování, k uvrhnutí na cestu naprostého šílenství a nelidství. Mistrovský film. Silný zážitek.

plakát

Tajný agent (2020) 

Z počátku komediální snímek se po chvíli změnil v obraz smutku a osamocení.