Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Mysteriózní
  • Krimi

Recenze (2 129)

plakát

Lovci duchů - Sbohem, cizinče (2013) (epizoda) 

Válka o nebeskou tabulku pokračuje a je to drsná jízda. Objeví se vlastně kompletní sestava, Mag, Castiel, Crowley a andělská bestie Maoy, nebo jak se jmenuje. Nakonec to bude celkem slušná presdržkovaná, ve které nás opustí Mag, ale vtomto rozlučkovém díle si ji sakra užijeme. Nj bude nám chybět, byla to fajne postava. Castiel ukradne andělskou tabulku a hra pokračuje dál. Bavilo mě to a jsem opravdu zvědavej jak to bude pokračovat dál.

plakát

Lovci duchů - Pamatuj na Titány (2013) (epizoda) 

No docela těžce vyrubaná řecká mytologie. Nic moc teda, velký potenciál, ale totálně nevyužit. Škoda, no.

plakát

Lovci duchů - Pokus omyl (2013) (epizoda) 

Tak a je to tady, bratři se dozví jak je možné zavřít bránu do Pekla. První zkouška nezabít pekelného psa a vykoupat se v jeho krvi. Sam to nakonec dokáže, ale čekají ho další zkoušky a jak to vypadá, tak bude mít ještě hodně práce. Jo díl byl povedenej, čoklík se činil.

plakát

Světlonoc (2022) 

Tak jo, tohle je tedy něco. Film který kloubí mystično v podstatě s civilní kritikou, nesmíme zapomenout na obrovskou porci feminismu. Celkově má opravdu hodně velký přesah. Kdo ho tam bude chtít vidět, tak uvidí, v každém případě tento film není pro každého a z komentářů zde to je vidět. V podstatě příběh o bosorkách tak trochu jinak. Perfektní hudební doprovod, úžasné záběry na horskou přírodu, objevení se vlka a hadů bylo famózní a exkurze do napojení přírody a člověka bylo perfektní. K tomu zakompletováno do příběhu nemálo pověr a ztvárnění života na dědině na samotě perfektní, plus ztvárnění Velikonoc a Svatojánské noci a vůbec toho života a chování doslova buranů nemělo chybu. Neskutečný film a jen tiše můžeme závidět Slovákům, že něco takového jsou schopni natočit. Já byl spokojen i když to není zrovna jednoduchý film.

plakát

Consecration (2023) 

V každém případě tohle není pro každého, není to jednoduchý film, je to film především k zamyšlení, koketující na hranici dobrá a zla, kde je diskutabilní co je to zlo. V každém případě prostředí tajemného kláštera je parádní a události odehrávající se v něm zajímavé i když ne každému to tak nějak docvakne, co proč a jak. Dočkáme se i nějakého toho Gore a sesterstvo je fajne. Nikdy nekončící boj dobra a zla tu je ovšem dost prazvláštní a asi nesedne každému.

plakát

Transfigure (2021) 

Opravdu parádní kraťas o tom jak může milé dámy dopadnout hrátky s Photoshopem. Hodně dobrá práce

plakát

Pornhub: Sex, prachy a internet (2023) 

Hodně slabé a přitom toto téma má tak obrovský potencionál. Ovšem ti aktivisti to bylo něco, ti jsou u všeho naprosto stejně vypatlaní až na půdu. V podstatě nuda.

plakát

Blood (2022) 

To je v dnešní době opravdu takový problém natočit obyčejnou upířinu. Tohle je prostě strašný, kam se můj oblíbený subžánr dostal. Tohle mě absolutně ničím nezaujalo a tudíš mě to ani nebavilo.