Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Mysteriózní
  • Krimi

Recenze (2 129)

plakát

Hayride (2012) 

Viděl jsem až po druhém dílu, takže trošku zklamání. Vlastně všechno zajímavé se děje až v poslední dvacetiminutovce, pár pěkných scén to už ovšem jako celek nezachrání. V podstatě lehce podprůměrný slasher, který měl ovšem hodně velký potenciál, ale nevyužit až hanba.

plakát

The Unspoken (2015) 

Tak jo tohle se docela povedlo, v podstatě dost slušná variace na strašidelný dům, kde je opravdu na co koukat. Atmosféru to má slušnou, strach z neznáma funguje opravdu slušně, má to i pár slušných lekaček a pár povedených scén a závěr je opravdu vydařený. Tohle můžu s klidným svědomím doporučit. Opravdu jsem se bavil a tři opravdu silné hvězdičky mohu udělit bez rozpaků. Víc takových filmů, by žánru jen prospělo.

plakát

Hayride 2 (2015) 

Naprosto pohodovej slasher který se v dnešní dobe už moc nevidí. Člověk si hned zaavzpomína na sladký 80. léta, kam by západním jako prdel na hrnec. Zabiják pohodovej, zabití slušná, místy i hodně brutální a odkaz na legendy ze zlatých slasherových dob je do očí bijící. Víc takových, dneska to je samá hovadina pro děcka, takže toto působí jako malý zázrak. Naprosto podhodnocená zaležitost, která rozhodně stojí za zhlédnutí.

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) 

Zajímavý nápad ovšem ne moc dobře pojat a ten závěr no to tedy nevím no. Na druhou stranu to nebudilo a docela to odsejpalo. Naprosto průměrná záležitost, která nenadchne,ale ani nenasere.

plakát

Batman (2022) 

Vizuálně jistě nádhera, ale mě tohle nové ztvárnění Batmana prostě nebavilo. U mě rozhodně pořád vítězí původní a i předešlá trilogie.

plakát

Infinity Pool (2023) 

No čekal jsem něco trošku jiného, ale koukat se na to dalo o tom žádná. V každém případě to není pro každého.

plakát

V/H/S/99 (2022) 

Když to tak vezmu tak pohodový průměr na který jsme v této sérii zvyklí s docela vyváženými povídkami a slušným vizuálem všech potvor a místy i povedenou atmosférou. Na zabití dlouhé chvíle ideální.

plakát

Death Note (2017) 

Tak tohle mě tedy hodně slušně dostalo, nečekal jsem nic extra a dostal jsem hodně slušnou krvavou podívanou ala Nezvratný osud. Smrti jsou parádní, hravé, krvavé a pobaví. Zápisník smrti a jeho funkce a pravidla jsou zajímavé a vůbec tato mytologie se prostě povedla. Tak jediné co trošku zklamalo, tak je vizuální podoba boha smrti, ta se mi tedy moc nelíbila, ale zase to vynahradila jeho hravost, dialogy a chechot. Závěr v nemocnici ač nekrvavý naprosto geniální. Sakra tohle se prostě povedlo.

plakát

Kletba (2020) 

Koukatelná voodoo zaležitost, kde najdeme prakticky vše co k danému tématu patří. Takže tu máme černou magii, rytuály, panenky, nějaké gore i když by ho mělo být rozhodně více. Slušně natočeno, místy dobrá atmosféra, ale něco tomu prostě chybí. Takový lepší průměr který nebudu mít problém zkouknout znovu.