Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Biografie (4)

Jennifer Connelly (herečka)

06.11.2008

Mládí a vzdělání:Jennifer Lynn Connelly, jediné dítě Eileen a Gerarda Connellyových. Matka Eileen pracovala jako obchodnice se starožitnostmi a otec Gerard jako maloobchodník s oblečením. Po prarodičích z otcovy strany zdědila norské a irské a z matčiny strany ruské a polské kořeny. Celá rodina žila 4 roky ve Woodstocku ve… (více)

Stig Olin (herec / režisér / scenárista)

16.03.2008

Švédský herec, divadelní a filmový režisér, textař a zpěvák, který se narodil 11. září 1920. Jeho životní partnerkou se roku 1944 stala Britta Holmberg, se kterou má tři děti, dceru Lenu Olin a dva syny Matse (známý švédský zpěvák) a Pera. Po rozvodu s Brittou Holmberg navázal vztah s herečkou Helenou Kallenbäck, kterou si roku… (více)

Tahmoh Penikett (herec / producent)

01.01.2005

Osobní život a vzděláníTahmoh Penikett se narodil 20. Května 1975 v městečku Whitehorse, Yukon, Kanada. Je synem bývalého yukonského premiéra Tonyho Peniketta, původně Brita, a Lully Sierry Johns. Má dvě sestry, dvojčata Sarah a Stephanii. Herecké nadání Tahmoh zdědil po svém otci, který ještě na škole hrál během tří let ve… (více)

Ethan Hawke (herec / scenárista / režisér)

01.01.2005

Mládí a vzdělání: Budoucí herec, spisovatel a režisér, celým jménem Ethan Green Hawke, se narodil 6. listopadu 1970 v Austinu ve státě Texas, dvojici zamilovaných studentů zdejší University of Texas, Leslie Carole a Jamesi Stevenu Hawkeovi. Velmi mladí rodiče (matka 17 a otec 18 let) se brzy rozešli a pětiletý Ethan zůstal s… (více)

Reklama