Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbení herci (8)

Ethan Hawke

Další srdcovka.Těžko o něm cokoliv psát, protože on není v žádném směru klasický herec. Nebojí se jít do neznámých projektů, točí s kamarády nezávislé filmy a píše knihy...

Ewan McGregor

Velký talent s jedinečným vzhledem. Mimo to velmi univerzální herec, který se dokáže zajímavě vtělit do mnoha postav, aniž bych to kdy do něj řekl:)

Daniel Day-Lewis

"Dejte mi 5 let a já se stanu tím člověkem, budu mluvit jako on, chodit jako on, dýchat jako on, budou mi růst vlasy jako jemu, budu mít stejné chlupy na těle jako on, budu mít stejné procento podkožního tuku, budu myslet jako on... budu jím, dostanu Oscara a váš film bude stát na mě. Ano, jsem Daniel Day-Lewis."

Nicolas Cage

Vynikající herec, osobnost, sympatický člověk a muž, který se prosadil bez svého skutečného slavného jména.

Michael J. Fox

Nejsympatičtější herec 80-90. let minulého stoleté. Talent, sympatický vzhled, chování obyčejného člověka spojené s osudem, který bych nikomu nepřál.

Will Smith

Nejjasnější hvězda na nebi současného Hollywoodu. Will Smith mění vše, čeho se dotkne na zlato, diváci ho milují a filmy s ním jsou vždy událostí.

Tom Cruise

Velká osobnost, výborný herec, současně taky podivín a součást Scientologické církve. Sympatie a talent mu naštěstí nikdo nevezme a každým filmem dokazuje, že náboženské přesvědčení nemusí nutně být cítit z každého vašeho filmu (ale jen z televizních show, v kterých vystupujete s gaučem:))).

Arnold Schwarzenegger

Akční megahvězda let minulých, která však nebude nikdy zapomenuta (a to nemluvím o tom, až mu postaví tu Schwarzeneggerovu knihovnu:-)). Člověk, který ztělesňuje akční filmy 80-90 let a ukázal, že svaly jsou prodejní artikl srovnatelný s úsměvem nebo americkým původem...