Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Životopisný
  • Akční

Recenze (270)

plakát

Oni a Silvio (2018) 

První půlka odpad. Bez smyslu, bez Silvia... Pouze samá koza nebo-li mléčná žláza. Druhá polovina to trochu vylepšila. Celkem dvě hvězdy.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) odpad!

V první sérii při 4 epizodě ve 2/3 jsem si řekl a dost!!! Život je příliš krátký na takové ptákoviny. Na okraj dodávám sympatičtějšího herce už nemohli sehnat...?

plakát

Nadobro ztracený (2021) (seriál) 

Chtěl jsem dát 4 hvězdy, ale ta stupidní střílečka v poslední epizodě můj dojem pokazila, proto 3 hvězdy. Také mi vadilo stálé skákání z přítomnosti do minulosti...

plakát

Duch (2022) (seriál) 

Při první epizodě jsem chtěl TV vypnout. Nakonec jsem to vzal s nadhledem a dodíval se na všechny epizody. Bohužel konstatuji, že z mého pohledu se jednalo o špatný seriál. Jednu hvězdu za Predrag Bjelac. Jinak výkony našich herců byly strašné!!!

plakát

Dobrý boj - Série 3 (2019) (série) 

Tak takhle zkur... seriál po dvou obstojných sériích. Nesmyslné klipy animace a postavička Bluma ve třetí sérii. Dvě hvězdy pouze za krásné kostými u žen - hlavních postav. Američanům by měli zakázat točit více, jak dvě série u seriálů. Jejich hamižnost za prachama nemá konkurenci. a téměř vždy ve finále vše zkur.. Vymýšlí rádoby nové projekty, kterým zbytek světa není příliš nakloněn.

plakát

River (2015) (seriál) 

poslední epizoda (závěr) pokazila celkový dojem...

plakát

Havel (2020) 

Tak tahle zprasit životopis o Havlovi, to se snad může podařit jen v Čechách!!!