Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (101)

plakát

Zombeavers (2014) 

Kravinka, která celkem zabaví. Bobříci jsou umělí až k smíchu, k vidění jsou i kozy (ne ty čtyřnohé), sexu taky dostatek... SPOILER Překvapivě, postava s největším potencionálem přežít to odskáče jako první, a konečný počet přeživších nula mne také uspokojil - jediný, koho mi bylo líto, byl ten pejsek. Kluk v klidu spící s vlastní  ukousnutou nohou je top. A pozor, tenhle film je třeba dokoukat do poslední vteřiny, a to nejen kvůli neskutečný závěrečný písničce.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Nejsprostší a nejzábavnější animák aneb konečně už vím, co je to food porno.

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Film, ze kterého úplně čiší letní pohoda. Ani přes delší stopáž a několikeré shlédnutí mě nenudí, ačkoliv se tu nic tak převratného zas neděje. Charaktery některých účastníků jsou trochu přepálené, ale jako satira na našinec to vlastně funguje. Divím se tak nízkému hodnocení.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Ono to vlastně vůbec nebylo špatný. Jasně, scénáristicky to žádný zázrak není a většinu děje obstarávají řádně krvavé rubačky a opakované únosy hlavní ženské postavy. Trochu to evokuje Hru o trůny (= nepřežije skoro nikdo), mladiství se tu běžně věší a napichují na kůl, do toho nějaké ty usekané údy, podříznuté krky, ufiknuté hlavy, oběšenci, červi v oku...No a nesmím opominout echt českého lvíčka, který o hladu rozhodně nezůstane ! Kamera a hudba o.k., není to bůhvíjak rozvláčné. Celkově vzato to je na českou produkci vysoký nadstandard, takže ty, co dávají 1 hvězdu nebo odpad fakt nechápu. Láme tomu vaz hlavně Žižkovo jméno v názvu - jako film o libovolném fiktivním žoldákovi by tak pranýřovaný nebyl.

plakát

Děsnej dupák (2009) 

On fakt existuje někdo, kdo se u tohohle filmu ani jednou nezasmál ?? Sakra lidi, nehrajte si na intelektuály. Jedna z lepších parodií, nebýt přemíry hiphopu, dám plný počet.

plakát

M3GAN (2022) 

Málo krve, žádné lekačky, protivný vzteklý fakan (myšleno Cady), otravná Gemma, hodně kecání a sterilní finále...Tolik ve zkratce. Není to úplně blbé, ale horor si představuju asi trochu jinak. Samotná panna má hezký design a její běh po čtyřech je to asi nejvíc creepy z celého filmu, ale není to málo ?

plakát

Evoluce (2001) 

Vesmírné potvory jsou fajn, když ale zrovna nejsou na scéně, je to otravně ukecané.

plakát

Trol (2022) 

Ničím objevné dílko, kde se toho zas tak moc nestane, ale vizuál je fajn. Toho trola mi bylo na konci fakt líto, byla to to totiž asi jediná sympatická postava.

plakát

Pád (2006) 

Vizuál a hudba super, příběh jsem ale nějak nepobrala, je to na mně moc surrealistické, takže vlastně těžko hodnotit. P.S.? Lee Pace je vážně kus. I když zrovna pořád bulí.