Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Romantický
  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy
  • Historický

Recenze (7)

plakát

Ruk Mai Mee Wun Tay (2011) (seriál) 

Love Never Dies tento seriál je napínavý romantický zároveň.Traipoom jako Pakorn Lum jako upír se snaží prolomit kletbu osud mu připraví do cesty dívku Plaichat kterou stvárnuje Chermarn aby mu pomohla najít zbývající položky.I když se Traipoom bráni postupem času se do Plaicht zamiluje musí jí však bránit před svým bratránkem a strýcem kteří mu se snaží zabránit v prolomení kletby.Dosti napínavý seriál od začátku do konce.Herecké Obsazení mi tam moc sedlo

plakát

Liu xing hua yuan (2001) (seriál) 

Meteor Garden je známí seriál o F4 který má s tvárnění jak v japonské tak i v čínské i Korea verzi stejně se mi zdá bít v Thajské verzi nejlepší dosti propracovanější romantická a i smutná stránka tohoto seriálu obsazení herců kterým dosti padne tato role Barbie Hsu v roli Shan Cai která se zamiluje do člena F4 Dao Ming Sia kterého představuje Jerry Yan který je chladnokrevný a znuděný bohatý kluk a dědic společnosti.Jejich vztah má spoustu nástrah s kterými se musí vypořádat jak s matkou tak i nižším postavením Shan Cai.

plakát

Zhan Shen (2004) (seriál) 

Mars Tchaj-wan drama.tento seriál má dosti vy stříbřený scénář. QiLuo jako herečka Barbie Hsu je zatrpklá dívka z univerzity kterou zneužíval nevlastní otec což má za důsledek že nesnáší dotyk ostatních lidi a vyhýbá se lidí kolem sebe až do doby co pozná Ling jako herec Vic Zhou který je drsňák a playboyi s velkou bolestí uvnitř sebe.Nevyrovnal se ze ztráty svého bratra a matky.Ling se začne zajímat o QiLuo a snaží se jí pomoci překonat strach z lidí což netuší že z toho vznikne láska.Ten seriál jsem si užila jak scénář tak i obsazení perfektní

plakát

Hai pai tian xin (2009) (seriál) 

Hai pai tian xin tento seriál se mi moc líbil. Vtipné a romantické scény Lin Da Lung jak postupně přimění povahu drsnačky Bao Zhu kterou nikdo nemá rád pro její násilnickou povahu. Vynikající herecké obsazení Bau Zhu představuje herečka Rainie Yang ta role jí prostě sedí.

plakát

Woonmyungcheoreom neol saranghae (2014) (seriál) 

Fated To Love You tento seriál je velmi dobře propracovaný jsou v něm jak smutné tak i vtipné scény. V hlavní roli Jang Hung jako představitel Gun a Jang Na Ra jako Kim Mi Young, jako pár mě velmi fascinovali byly moc roztomilý.Dosti mi připomínal seriál který jsem nedávno viděla Ming zhong zhu ding wo ai ni (2008) je to jeho Thajská verze.