Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) odpad!

Umím si představit lépe utratit peníze, než za tento odpad.

plakát

Hříchy pro pátera Knoxe (1992) (seriál) 

Dávám tři, ten zbytek mi zkazil zpěv Adamovské. Možná by stálo za úvahu, nechat to přezpívat někým, kdo to umí a kdo má hudební sluch. Protože toto paní Adamovské zcela chybí. Její zpěv je až rozčilující.

plakát

Rozlučka (2021) odpad!

Jeden z nejhorších a zbytečných filmů. Ani nehodnotím, protože tak bylo špatně úplně všechno.

plakát

Hlava Medúzy - Vykročení do života (2021) (epizoda) 

Po prvním díle jsem cítila jen rozpaky. S velkou naivitou jsem se podívala na díl druhý a potvrdila si tak že je toto opravdu velký propadák. Hrozné, naprosto nemožný seriál. Když pominu neskutečně duchaplné dialogy, otřesné obsazení ( paní Čvančarová se vážně hodí na role mamin, ale přehrávání a nepřirozenost rádoby drsňačky působí k smíchu ), příběh by nebyl hloupý, ale v jiném podání. Toto není ani omylem filmový kumšt, to je seriál na složenky. Možná by nebylo od věci jít od válu (pan Renč ) a zkusit ten materiál dát někomu mladému. Co je na seriálu až příšerně rozčilující je rádoby dramatická hudba, která rušivě leze do všech těch hloupých dialogů a absolutně je překrývá. Dávám jen jednu hvězdu za Dvořáka, nicméně se divím, že se k něčemu tak debilnímu propůjčil. Druhým dílem jsem skončila.

plakát

Bourák (2020) odpad!

Tak nějak si říkám, že asi vím, co chtěl pan Trojan sdělit. Bohužel se mu to přes veškerou násilnou snahu nepovedlo. Po shlédnutí jsem si říkala proboha proč? Zbytečný film.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Nepovedlo se to. Nuda od začátku až do konce. Smůla, že u toho musím vydržet v domnění, že se vše v lepší obrátí a konečně teda začne ta pohádka...

plakát

Gentlemani (2019) 

Tento žánr je Ritchieho parketa. Vtipné, skvělé.

plakát

Ve službě (2019) odpad!

Zbytečný film. Neskutečně špatné herecké výkony, trapnost dialogů a rádoby akčních scén mě dohnalo k lítosti nad ztraceným časem.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Jak tady někdo trefně podotknul, po filmu jsem měla dlouho úsměv na blbečka. Velmi příjemný, milý film, oddechovka. A Ondra Vetchý, je úžasný hrobník!