Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Atentát (1964) 

Strašně jsem se těšila, až to konečně uvidím, a jediné, co se mi na tom líbilo bylo asi jen to černobílé zpracování. Hodně věcí mi ve filmu chybělo, a než jsem se pořádně dokázala zorientovat v tom kdo je kdo, tak byl konec. Chápu, že na tu dobu se nemohly čekat žádné zázraky, ale i v roce 64 měla tahle událost jistou posloupnost, a určité akce vyvolávaly určité reakce. Já bohužel nemohu víc, jak 3*.

plakát

Tiché místo (2018) 

Já teda koukám, že spoustu úplně negativních komentářů má stejné hodnocení, jako já, ale mně se to až tak špatné nezdálo. Nápad byl určitě super, o tom žádná, ale na druhou stranu - děj byl strašně snadno předvídatelný. A určitě bych to tedy nezařazovala do žánru horror.

plakát

Anthropoid (2016) 

Já nějak nevim. Film o atentátu na Heydricha, ale sám Heydrich je tam všeho všudy dvě minuty, a vlastně se pořádně nedozvíme, proč se rozhodli na něj spáchat atentát, jaká byla jeho úloha apod. Měla jsem od toho filmu obrovský očekávání, a to tenhle film rozhodně nenaplnil. Kubiš s Gabčíkem mi v tomhle filmu přišli spíše jako zamilovaní puberťáci, než národní hrdinové. Ani vlastně nevim, za co dávám 3*. Viděno v angličtině a czechenglish je taky něco úmornýho.

plakát

O.C. (2003) (seriál) 

Pro mě je tenhle seriál srdeční záležitostí. Vstávala jsem v sobotu v 8 ráno, jenom abych viděla další díl, a vždycky se k němu ráda vracím. Většinou si jednou za rok udělám maraton a vzpomínám. :)

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Přemýšlela jsem, jestli tři nebo čtyři hvězdy. Nakonec tři. Film sám o sobě špatný nebyl, pobavila jsem se, nejvíc mě asi bavil Marek Eben, ale beru to jako dobrou oddechovku po náročném týdnu. :)

plakát

Oscar 2016 (2016) (pořad) 

Chris Rock mě nebavil, komentátoři na ČT byli na pěst. Jak už tu bylo zmíněno, neustálé narážky na absenci černošských herců, to není to pravé. Na začátek dobré, ale mluvit o tom furt dokola je otravné. O komentátorech ani nemluvím, nedokončené věty, nesmyslný překlad, sdělování soukromých pocitů, absolutní nepřipravenost, kdyby to šlo alespoň vypnout, takhle nebyl slyšet ani originál v pozadí. Co se ocenění týče, jsem spokojená.

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Pro mě, jakožto pro člověka, který od toho nečekal absolutně nic, byl film celkem příjemným překvapením, u kterého jsem se dokonce i zasmála.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Je škoda, že to mnoho lidí odsoudilo už při první sérii, která si mě sice taky získala, ale s 2. sérií se vůbec nedá srovnávat. Druhá série, společně s jejím finále totiž za 5* rozhodně stojí. :) May we meet again.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

"I fell in love the way you fall asleep - slowly, and then all at once" To je snad jediné, co se k tomu dá napsat.