Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (18)

plakát

Argo (2012) 

Absolutně prázdný a nudný film, který se snaží být něčím víc.

plakát

Muž v divočině (1971) 

Toš pičo, banda chlapů tahne po divočině na kolech loď jak kráva a chlapa, kterého napadne medvěd nechají napospas osudu , aby se s ním nemuseli tahat a dál tahnou tu kurevsky těžkou loď a na ni svého dementního kapitána. A aby toho nebylo málo, tak ten chlap, kterého tam nechali, si olíže rány a snaží se je dohonit .... no a když se mu to konečně povede, toš si vezme svoji pušku a řekne, že jde dom .

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Je to proamerická chujovina ....... Captain America měl vážit tak 150kg a v ruce by měl místo toho štítu držet hamburger !!!!!!!!!!

plakát

Machři (2010) odpad!

Ubohé, trapné a nudné.....

plakát

Mafiáni (1990) 

Solidně promyšlená mafiánská pohodička od Martina Scorsese s atomosférou, která k tomu sedí jak prdel na hrnec...... No ale nějak mě tam věkově neseděl Joe Pesci .... Jako si vemte, že je tam stejně starý jako v sám doma a tady hraje nějakého pětadvacetiletého borečka ... to je divné .. No a ten Ray Liotta :D Divný to kus, hlavně ten jeho smích.

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

Když tuto vaši oblíbenou tlupu srovnám s esy jako byli Vladimír Menšík nebo Felix Holzman, tak je tohle jenom banda kromaňonců. Nechápu, jak se u tohoto někdo může smát!!!!

plakát

16 přání (2010) (TV film) odpad!

hrůza a děs

plakát

Odložené případy (2003) (seriál) 

Jednou za čas se to dá, ale je to pořád dokola ...... nejvíc mě na tom vytáčí to, jak si vždycky všichni po x letech pamatují každý detail a ve finále se pachatel dozná i přes to, že na něho nic nemají.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Pořád dokola se opakující americká slátanina. Slabé 2*