Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (1 944)

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Na naše poměry kvalitně udělaný a natočený úvod, který by obstál i jako samostatný minifilm. Sám jsem zvědavý jak to bude pokračovat, protože původní dílo jsem neviděl. Závěr dílu s velice hořkou příchutí. Líbila se mi scéna kdy v jeden moment jede hlavní hrdina výtahem do nebes (do 5. patra pro povýšení), a za 5 minut se vrací (do 0.) jako absolutně zdrcená osoba. Kamera, střih, výběr písniček, neokoukané tváře - to vše bylo skvělé. REAKCE NA ZDEJŠÍ RECENZE: Už dlouho jsem nečetl tak ubrečenou a ublíženou komentářovou sekci jako zde. Před začátkem pořadu běží v TV piktogramy kde je zmíněna i nahota, tak když se cítíte tak uraženi souložícími lidmi, tak se na to nedívejte, však už před začátkem programu jste varováni. A dát kvůli tomu hned odpad? Kocourkov fakt. Zakonzervovaní čecháčci jsou ublížení ...and I like it.

plakát

The Curse - Je to dobrý den (2023) (epizoda) 

Opět jsme svědky několika bizarních situací, jako třeba toho, že prodavačka má při probíhající krádeži zloděje nechat si ukradnout zboží a pak majitelce sdělit částku, kolik to zboží stálo aby se vše dorovnalo a nikdo se neobviňoval. Samozřejmě pro dobro místní komunity. Tak to mě úplně zničilo. Scéna v závěru, tedy prodej domu neobvyklému kopci, bude mít dohru v příštích epizodách. O "inovativní" pasivní domy totiž moc lidí zájem nemá.

plakát

Infinity Pool (2023) 

2/10. Naprostá patlanına a ztráta času. Jestli má horor X podobné hodnocení jako tohle, tak už fakt nevím. Jediné co je na filmu obstojné a není hodné kritice je herecké duo Mia God pardon Mia Goth a Saša Skarsgård. Hraje si to na něco, co to není a pokus o ten "weird horror movie" teda hrubě nevyšel. Obrovské zklamání a při sledování mi bylo chvílemi až trapně, při pomyšlení kam jsme se to v kinematografii dostali, že se najdou lidi, kterým se to ještě líbí a adorují naprosto netalentované režiséry.

plakát

Anatomie českého odpoledne (2020) (studentský film) 

V první polovině snímku byla zachycena česká nátura - Summer Edition naprosto skvěle. Druhá polovina na mě až moc těžká a dalo se to zakončit jednodušeji. Přišlo mi to že si to hrálo na něco, co to není.

plakát

The Curse - Pod velkým stromem (2023) (epizoda) 

Závěrečná scénka ve společnosti osob, kteří chtějí být vtipní (a ne všem se to daří) byla naprosto skvělá. Zbytek epizody se nese v tom duchu, že je Vám vyloženě trapně při sledování a jednání hlavní dvojice (anti)hrdinů. Nepovedená krádež sporáku byla over the top! Dougieho dějová linka se začíná konečně dostávat do popředí. Tenhle seriál je pro mě překvapením roku.

plakát

The Curse - Questa Lane (2023) (epizoda) 

Povedené zachycení zvrácenosti dnešní doby. Místo toho abychom si užívali každodenní radosti, snažíme se je nuceně zachycovat na mobil a hrát si na sociálních sítích před ostatními jak skvěle si žijeme. Scénka v ložnici se sudaváním oděvu ukazuje takřka vše, co je na dnešní společnosti špatně. A následná "woke" hádka, která se za žádných okolností nesmí dostat na veřejnost byla absolutním vyvrcholením tohoto dílu. Zahráno naprosto skvěle, scénář úžasný a díl od dílu to je lepší a lepší. Brilantní seriál, tleskám.

plakát

The Curse - Tlak je zatím v pořádku (2023) (epizoda) 

Tajnosti a nevyřešené věci z minulosti. Scénka v kasínu s (ne)omylným rozlitím sladkého džusu byla skvělá. Whitney se snaží nalákat co nejvíce lidí z komunit, ale její snaha vypadá spíš jako vtírání se kamkoliv jen může. Skvělá satira.

plakát

The Curse - Kouzelná země (2023) (epizoda) 

Úvodní hodinka si mě teda získala. Otevírá to spoustu společenských témat a kritiku levičáckých elit, které se snaží hrát na otevřené lidi, ale přitom myslí jen samy na sebe. Tenhle seriál by měli pouštět v Holešovicích v místních podnicích. Nacházím v něm totiž spoustu podobného především v chování a myšlení tamních "elit".