Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Biografie (3)

Fred Raupach (herec)

22.03.2018

Fred Raupach se narodil v Hirschbergu ve Slezsku (dnes polská Jelenia Góra). Když měl tři roky, přestěhovala se jeho rodina nejprve do Kolína, pak Lucemburku a na počátku první světové války se vrátila do Německa.Začínal jako zedník, studoval zemědělství a měl se stát zeměměřičem ve velkém zemědělském provozu. Nabídku však… (více)

Rudolf Desenský (herec)

16.03.2021

„Domluvit se umím s každým psem, jen na lidi bych občas potřeboval příručku.“Rudolf Desenský je český kynolog, etolog, psycholog psů a odborník na problémové psy. Až do jeho 17 let nic nenasvědčovalo tomu, že se stane asi nejznámějším praktikem v oboru psychologie psů, behaviorismu a poruch chování se specializací na výuku lidí… (více)

Tomáš Kočko (herec / scenárista / režisér)

14.03.2015

Osobitý písničkář, zpěvák, skladatel, aranžér a badatel v oblasti původní moravské a slovanské umělecké tvorby, historie i religionistiky, Tomáš Kočko, se narodil 4. března 1972 ve Frýdku-Místku. Jako violista byl přijat na Státní konzervatoř v Ostravě, ale po roce přestoupil na obor hudebně-dramatický. Po složení maturitní… (více)

Reklama