Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (3 821)

plakát

Koncert pro Ukrajinu (2022) (koncert) 

Poměrně působivé a rozhodně velmi záslužné. Pro mě silnými okamžiky, které bych vypíchnul, byla píseň Slzy tvý mámy a proslov ruského dirigenta.

plakát

Koncert Dětem Ukrajiny (2022) (koncert) 

Ty reklamy v tak hojném počtu si mohli odpustit. Výtěžek oceňuji.

plakát

Devadesátky - Přiznání (2022) (epizoda) 

Vynikající zakončení. Uvítal bych další pokračování. Potenciál tu je.

plakát

Máme rádi Jardu (2022) (pořad) 

Byla to celkem čuryna. Nenáročná podívaná, po celém dni se u toho dobře vypne. Jen si teda myslím, že hned u první otázky uznali R. Štěpánkovi chybnou odpověď: Na které straně má záznam Dorota Máchalová? - Na pravé. => Podle mého je to tedy nalevo, když čert říká "stránka 1027, osmý řádek, vlevo dole". Navíc i prstem ukazuje doleva. A v Knize hříchů je nahoře číslo 1027 vidět. Tato soutěž (Máme rádi Česko) je plná chyb, resp. uznaných špatných odpovědí, takže žádné překvapení.

plakát

V karavanu po Česku - Liberecký kraj (2022) (epizoda) 

Jako dosud každá epizoda (včetně těch s D. Gondíkem) je i tato správnou pohodovkou s krásnými záběry a milou doprovodnou hudbou.

plakát

Devadesátky - Sudy (2022) (epizoda) 

Syrové, napínavé, mrazivé a vynikající. Jsem zvědavý, co bude dál okolo Tůmy.

plakát

Šokující zločiny: Až na dno Orlíku (2002) 

Černý tvrdí, že je nevinný, Kopáč to před smrtí také v dopise uvedl a vinu za vraždy svedl na v té době už řadu let mrtvého Lumíra Vernera. Tak to vypadá, že máme po kriminálech samé nevinné... Všechny amnestovat, všem se omluvit, rehabilitovat a udělat z nich celebrity. :-D

plakát

Legendy kriminalistiky - Orlické vraždy (2017) (epizoda) 

Syrové každým coulem. Dnes jsem sledoval pod vlivem včerejšího dílu Devadesátek. Orličtí vrazi jsou dnes opravdu synonymem zločinu 90. let.