Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (3 813)

plakát

Policejní akademie (1984) 

Dnes již kultovní záležitost, kterou odstartovala jedna velmi dlouhá komediální filmová série. Poprvé jsem Policejní akademii viděl až nyní, takže jsem prost nějakého sentimentu z dětství. První díl je vskutku zdařilý, servíruje občas povedený humor, zaujmou i všechny postavy a jejich osudy. S přivřenýma očima to ještě na 4* vystačí.

plakát

Policejní akademie 2 (1985) 

Stále je tu řada zábavných momentů, avšak jako celek už to není takové.

plakát

Alf - Zralé rozhodnutí (1990) (epizoda) 

Hodně povedený díl, v němž pobaví celá řada Alfových komentářů, ale i Willie není špatný. Zatímco u Kate jsem si v posledních mnoha epizodách vypěstival averzi, u jejího muže nastal obrat k větším sympatiím. Námět tohoto dílu rovněž patřil k těm zdařilým.

plakát

Alf - Alfův idol (1990) (epizoda) 

Alf mimo pár stěn Tannerovic domu je příslibem k dobré podívané. Zdařilá epizoda.

plakát

Alf - Zlatá horečka (1990) (epizoda) 

Změna prostředí Alfovi vždy prospěje a není tomu jinak ani v tomto případě.

plakát

Alf - Budoucnost s otazníkem (1990) (epizoda) 

Originální a povedený námět epizody by si zasloužil snad i 5*. Lynn a Brian byli v dospělosti pořádně nesympatičtí. Pouze Willie a Kate si zachovali jisté kouzlo.

plakát

Stíhači, na start! (1976) 

Stíhači, na start! nejsou vůbec špatným snímkem, avšak mé očekávání bylo o něco vyšší. Je sice zajímavé vidět osudy letců 1. sv. války, protože toto téma se příliš neotevírá, ale film se mi jevil nekonečně a ne vždy mě patřičně upoutal.

plakát

Krokodýl Dundee (1986) 

Skvělá oddechovka našlapaná parádními scénami, ať už v Austrálii či v New Yorku. Vtipné hlášky pobaví a romantická linka dokáže zaujmout. Krokodýl Dundee je dnes již legendární kousek, který jsem teprve nyní viděl celý. Nezklamal. Za tu porci zábavy a nenáročnosti dávám 5*.