Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (3 822)

plakát

Turner a Hooch (1989) 

Tom Hanks je standardně skvělý, film se příjemně sleduje, dokáže pobavit a překvapit ne právě komediálním závěrem.

plakát

Alf - Alfova závislost (1989) (epizoda) 

Alfův záchvat smíchu, ale i závislost na bavlně pobaví. Willie účastnící se sezení závislých lidí, aby pomohl mimozemšťanovi, je též zábavným momentem.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Optikou mladšího školáka to byl obrovský zážitek. Kamenožrout či létající pes byly postavy, jež jsem si pamatoval i více než 20 let po zhlédnutí. V současné době už na mě tento příběh tak nefungoval, byť mu nelze upřít perfektní zpracování (na tu dobu), atmosféru, ale také působivost a syrovost. Popravdě nechápu, že nám tento film pouštěli na základní škole, navíc v nějaké 1. a 2. třídě. Nemyslím si, že jde o vhodný počin pro takto malé děti.

plakát

Zákop (1999) 

Nebýt otřesných titulků, věřím, že by Zákop dokázal ještě více zaujmout. Je samozřejmé, že se nejedná o nějaký velkofilm, ale spíše komorní snímek z prostředí zákopů 1. světové války, což vítám, neboť obdobných filmů a obecně snímků z Velké války není mnoho. V tomto případě potěší Daniel Craig, ale i ostatní, v té době neznámí, herci.

plakát

100 pušek (1969) 

Svým pojetím mi 100 pušek připomínalo westerny italsko-španělské provenience a některými scénami i Sama Peckinpaha. Celkově vzato se jedná o průměrnou podívanou, v níž potěší zejména Raquel Welch.

plakát

Alf - Willie v podezření (1989) (epizoda) 

Jeden z těch dílů, jenž si zaslouží plný počet hvězdiček. Má nápad, má spád, je zábavný. Opravdu ale nestačím žasnout nad uživatelem Frantisek.Fu, který každou epizodu komentuje pouhým "60%", prakticky všechny komentáře jsou ze dne 21.4.2018. Vskutku není snadnější způsob jak nasbírat kvantum komentářů, než ctrl+c a ctrl+v. Takto kvalitní a přínosné slovní-číselné hodnocení je k nezaplacení. :)