Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

Taxi (2004) odpad!

To si fakt dělají prdel? Takhle ráno vstane americký producent a řekne si, co jsme ještě nezmršili. Tak šup, třeba Taxi, rychlé auta, pár vtípků a bude nám to fungovat. No hrůza, s tím ať jdou fakt do zádele.

plakát

Horákovi (2006) (seriál) 

Já bych to viděl asi tak. Vůbec to není špatné, ani dobré. Prostě zlatý střed. Některé díly se i dají zkouknout, některé jsou příšerné kraviny.

plakát

Hříšní lidé města pražského (1968) (seriál) 

Vacátko, Bouše, Mrázek a Brůžek - mordparta jak má být i Grissom by zezelenal závistí. Vtipně napsané dialogy, brilantní zápletky, tajemná atmosféra, perfektní herecké výkony. Kvalitní seriál s tajemnou atmosférou noir, kterou dodává černobílé provedení.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Ze začátku jsem to považoval za úplnou stupiditu a nenašel jsem si k tomuto sitkomu cestu. Párkrát jsem pak debatoval s přáteli a zjistil jsem, že to není až tak špatné. A opravdu, humor je to docela schůdný, Ozzák je super, o tom žádná, i když jsem ze začátku jsem ho nemusel. Nakonec tedy těch 70%. Dobrá zábava na podzimní večery.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Mě to prostě nesedlo, nepopírám, že jsou některé vtípky husté, samozřejmě, když jsme v tak atraktivním prostředí. Kolik už toho z doktorského prostředí je? Mraky. Jestliže bych se chtěl bavit humorem na téma smrtelných nemocí, pustím si Dr. House, chci-li méně humoru a více lidských příběhů, máme tady Chirurgy.

plakát

McLeodovy dcery (2001) (seriál) 

Nádherné scenérie Austrálie, ale to je asi v každém australském filmu nebo seriálu. Holky jsou docela sympatické, v mnohém mi to připomíná třeba Dallas, nekonečné starosti s obrovským majetkem. Na naše poměry zajímavé, málokdo z nás asi takhle farmaří. Je to zajímavá exkurze. Sečteno, podtrženo - není to špatné. Není to však můj šálek kávy, takže končíme tak napůl.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Situační komedie z velmi smutného prostředí, nejlepší jsou asi první díly s plukovníkem Henrym. Výměna postav byla těžký direkt pro zajeté koleje, ačkoliv plukovník Potter má také své kouzlo a ve vztahu k Radarovi je i mnohem lidštější. Trapper byl parádní parťák Hawkeyho a je škoda, že skončil. Jeho nástupce je taky príma, ale už to možná není úplně ono. Příjemnou změnou je "šlechtic" Charles Winchester, který je oproti Franku Burnsovi mnohem košatější postava a není tak jednoznačným padouchem. Margaret časem ubírá ze své tvrdosti a ke konci je docela lidská, což je i svým způsobem divná změna. Jednoznačně ale vede Klinger, protože energie, kterou vynakládá do cesty zpátky domů, je neutuchající. Přestože se jedná o velice jednoduchou zápletku, tak vždy potěší.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Takt to je fakt vesmírná, mezigalaktická a časoprostorová bomba. Když jsem viděl první díl, tak jsem fakt nechápal. Erupce fantastických vtípků, narážek a parodií snad na všechno. Nejlepší příběhy v budoucnosti v historii kinematografie. Postavy jsou parádní, každá velmi výrazná a jako celek fungují taky. Ne 100% protože větší zábavu si prostě nedovedu představit, škoda, že v okolí nemám nikoho, s kým bych mohl sdílet, rodina a příbuzní jsou totálně out. No nevadí, dívám se sám :-), "Zoidbergu to všechno zaplatíš", "Bender je zase totálně střízlivej, jestli to tak půjde dál, tak ho to zabije"

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Tento film se mi velmi líbí. Tom Cruise mi vyjímečně nějak moc nevadil a roli jsem mu věřil, což se nedaří vždy beze zbytku. Každopádně parádní styl vyšetřování, velmi zajímavý příběh, dost drsný padouch a jeho poskok. Co bych chtěl ale vyzdvihnout, je každopádně parádní automobilová honička, která mi připomněla klasiku Bullitův případ. Nejvíce mě dostal její závěr, toto nemá obdoby, ještě jsem nic podobného ve filmu neviděl. Celkově se jedná o velmi zajímavou detektivku s pozvolným utahováním šroubů. Můžu jen doporučit.

plakát

Havaj 5-0 (2010) (seriál) 

Tak tady máme další americký detektivní seriál. Podle upoutávek to vypadalo na parádní akční pecku. Realita je však o dost slabší. Celkem obyčejné detektivní příběhy. Občas se tam objeví hezké holky a auta, prostě Havaj. Nevím, kde hledat originalitu, můj oblíbený tvůrce Wiseman se tentokrát moc nepochlapil. Čekal jsem větší vzrůšo.