Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (7)

plakát

Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle (2003) (koncert) 

Nejlepší koncert v historii lidstva! Ty nejlepší hity všech dob, neuvěřitelné výkony všech 4 skvělých hudebníků! Koukám na to hodně často a budu v tom pokračovat.

plakát

Robin Hood (2006) (seriál) 

Nějak mi žádný z vašich argumentů, že je tento seriál tak špatný, nepřijde vůbec důležitý. Podle mě má tento seriál šmrnc, po celou dobu jsem byl upoután k obrazovce a napjat, jak to bude pokračovat. Je možné, že z historického hlediska, o kterém tu tak intenzivně píšete, tam mohou být nepřesnosti. To ovšem není důvod, kvůli kterému bych nemohl seriál sledovat s napětím a obdivem. moc se mi tento seriál líbí.

plakát

Jak na holky (2009) 

Osobně nemám rád Americké příběhy, končící až podezřele sladkým milostným koncem. Napříč tomu, mě tento film něčím uchvátil a po celou dobu, jsem se skvěle bavil a "přitrouble" usmíval. Ne uplně šťastný scénář však zachránili skvělé výkony herců, kteří mě perfektně vtáhli do děje a neusnul jsem. Na nejvyšší ohodnocení to sice nemá, ale 4 hvězdy si zaslouží.

plakát

Šakalí léta (1993) 

Pokud máte rádi trošku toho rock´n´rollu tak neváhejte a podívejte se na, podle mého, jeden z nejlepších českých filmů. Jan Hřebejk se zde skvěle zhostil role režiséra a to nejen při výběru herců. Martin Dejdar má zkrátka něco do sebe. Jan Semotán se náramně ujal role "Kšandy" a společně s Jakubem Špalkem a skvělým Josefem Abrháme vyšvyhli úchvatný muzikál podle Petra Šabacha na první příčky mých žebříčků.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Oprávněně umístěný film na prvním místě. Viděl jsem ho nejmíň třikrát a kouknu se na to znovu! obdivuji především vynikající herecký výkon nejen Tima Robbinse ale i mého oblíbeného herce Morgana Freemana. Film má skvělý příběh s úžasnou pointou. Všem doporučuji se na tento film podívat a nikdo nebude litovat. Tleskám Franku Darabontovi, který u mě obsadil 1. místo oblíbených režisérů a to taky díky Zelené míly. Nádherné filmy.

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Podle mého nejhorší film vůbec. Strávené chvíle u tohoto filmu beru jako obrovskou ztrátu času a nedoporučuju nikomu se na to dívat. Naprosto hloupý scénář bez pointy a herecké výkony taky za nic nestojí.

plakát

Avatar (2009) 

I přes velkou kritiku se kterou jsem se setkal jsem po zhlédnutí vůbec nelitoval. Ba naopak. Koukal jsem na to znovu a znovu. Skvělý je nejen herecký výkon všech hlavních postav, ale i výborný nápaditý příběh, který nikdo předtím nenapsal. Proto tomuto filmu dávám 5*