Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Čtvrtá válka (1990) odpad!

Tak tohle fakt přehnali!!! Nikdo z autorů asi nevěděl ale vůbec nic o česko-německých hranicích. Příklad: místo ostnatého drátu jen kůli, Rusáci s našima honící utečence na koních, výlety na obě strany jak do hospody na karban atd. Neuvěřitelný Roy, kterého je mi tu skutečně líto, si povídá o incidentu při němž je jeden takový utečenec zastřelen jedním kozákem tímto stylem: "Tohle přece Rusové nedělají!" "Vím, to byli Češi." To je skutečně tragédie! Hrdina z Vietnamu a velitel podniká (jen tak protože ho naštvali) záškodnické akce, načež je mu odpálen raketou džíp, avšak on kontruje podpálením strážné věže. Dál už to jen pokračuje ve své kvalitě. I ten nejhorší český odpad se nemůže srovnávat s tímto filmem a je neuvěřitelné, že se tak lživý a propagandistický film u nás dá odvysílat. Kde kdo se pohoršoval nad znovu vysíláním seriálu Chlapci a chlapi, ale tohle zřejmě nikomu nevadí, i když je to stupidita v každé minutě.

plakát

Chlapci a chlapi (1988) (seriál) odpad!

Tak tohle je jen pro opravdové recesisty. Ta naivita a až na zřídké vyjímky i opravdu směšné herecké výkony z tohoto seriálu dělají odpad. Na druhou stranu se můžeme ze srdce zasmát tomu jak dopadla propaganda, která z tohoto seriálu přímo číší. Michaela Dolinová, která tu taky hraje, je přímo šílená a nedivím se, že se uplatnila tak akorát v počasí na Nově. Takže kdo je recesista, měl by se na tohle rozhodně dívat, ale z filmovýho hlediska musím hodnotit tak jak hodnotím.

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Zajímavý rozjezd, nesmrtelnej Kouďák v podání Sashi Mitchella a dokonce i Patrick Duffy který ukázal že může zkusit hrát i něco jinýho než Boba z Dallasu. Avšak musím hodnotit celý seriál a bohužel podle mého názoru se ke konci zjevně zhoršil (i když dcerušky vyrostly). Taky ty trapné morální dialogy, když si dotyčný uvědomil že to fakt přepísk, nepatří do sitcomu. Tohle provázelo seriál od začátku a taky proto takové hodnocení.

plakát

Krkonošské pohádky (1974) (seriál) 

Kdo zná lepší a vlídnější večerníček? Když se k tomu přidá legendární zvolání Anče, Kubo, hajnej, tak neni jiná volba.