Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Pořady (9)

Riskuj!

Riskuj! (1994)

O Rosákovi si můžete myslet, co chcete, ale je to profík každým coulem, to se musí nechat. Když si mám vybrat mezi reality show, nekonečnou telenovelou a pořadem o vaření, vždy nakonec vezmu za vděk Otázkami Jana Rosáka. Velmi poučný pořad. A navíc skromně dodávám, že jsem ho vyhrál:)

Branky, body, vteřiny

Branky, body, vteřiny (1956)

Nejlepší zpravodajský sportovní pořad u nás. Vadí jen to, že se upřednostňují sporty u nás sice populární, ale za hranicemi po nich neštěkne pes (typicky florbal). Jenže o tom, co je populární, do značné míry rozhoduje právě televize, takže se ocitáme v bludném kruhu....ale sympatičtí moderátoři moje chmury vždy rozptýlí. Horší je to někdy s kvalitou příspěvků, proboha Oto Ćerný, pošli chlapce na povinné pravidelné kurzy češtiny! a taky nasaďte zpět originální znělku, ta je totiž nejlepší!

Chcete být milionářem?

Chcete být milionářem? (2000)

Vladimír Čert je nejlepší moderátor, jakého tahle soutěž mohla mít. Vtipný, tajemný, férový a napětí vytvářející. Bez něj by soutěž byla poloviční, což dokázal jeho následovník Martin Preiss.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Pořad, který mě zaručeně vždy uvolní, a to rozhodně není málo:). Jan Kraus je vtipný a v porovnání s Karlem Šípem ze sousedního pořadu je daleko útočnější. Nejvíc mě na pořadu baví, že ty otázky, které Honza pokládá, jsou přesně ty, které bych položil i já, kdybych měl tu možnost.

Pořád se něco děje

Pořád se něco děje (1995)

Úryvek ze hry Caesar a Kleopatra hrané herci v podnapilém stavu: "Odkud přicházíš, Gaie? .....Z Králova Pole, ty vole." Donutil je úžasný vypraveč. Dokáže skvěle napodobovat hlasy svých kolegů, které ani nemusíte znát, abyste se za břicho smíchem popadali.

Dohráno

Dohráno (2001)

Naštěstí už tam není Čapoun, tak palec nahoru. Až se někteří rádoby reportéři naučí správně česky, bude ještě líp. Doporučuji méně rozborovat sporné penalty (my už se z těch rozhodčích fakt zblázníme), a komentovat sestřihy "jakoby živě" - viz německá bundesliga. A v rámci stávajícího formátu prodloužit stopáž na hodinu a půl.

Česko hledá SuperStar

Česko hledá SuperStar (2004)

Čtyřhvězdičkovou palbu si zaslouží porotci Vodník Česílko Hejma a drsoň Habera ("Tvůj zpěv je stejně potřebný jako klimatizace v jeskyni."). Rovněž svěží moderátorské duo Mareš - Banášová, které to do sebe hustě šilo. Soutěžící buď potěší krásným zpěvem, nebo pobaví svým neuměním. Za výběr rádoby moderních písní by však někdo potřeboval pořádně zfackovat....

Show Jana Krause

Show Jana Krause (2010)

Honza je milý, chytrý, vtipný, v obraze....co dodat? Když přijde respektovaná osobnost, je mu vzdán hold. Pokud je však host blbec, tak z něj Honza udělá korunovaného vola.