Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Ty Brďo! (2015) (pořad) 

Báječný mix zábavy a poučení pro děti. Viděla jsem jak na to reagují malé děti a sedí u obrazovky jako přibité. Rychlé tempo, pohádky, zajímavé informace (někdy možná zbytečně složité) a úžasné výtvarno a animace. Na české podmínky naprostý luxus.

plakát

Filharmonici na ulici (2014) (pořad) 

Promarněná příležitost díky výběru moderátora, který neumí zpívat.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Proč tolik sprostoty, která většinou není ani vtipná, je to jak projít splašky kanálu za doprovodu barevné hudby . .herci překvapivě dobří (oroto jedna hvezdicka), scénář má tak 1/10 nápadu, režie amatérská, dramaturgie přímio katastrofická, humor je asi těžké točit a vymýšlet, ale není nic trapnějšího než špatný humor.

plakát

Až po uši (2014) (seriál) odpad!

Plytké vztahy, konstrukce bez smyslu, výpověď o životě lidí, odtržených od reality. Řemeslo sice funguje, režie i hudba i kamera, ale vlastně proč? To se asi divák nedozví .. kšeft je věc svatá

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Skvělý scénář, mistrovské tempo režiséra, vcítila jsem se snad do všech postav .. prostě postavy žijí . gratulace tvůrcům !

plakát

Rain Man (1988) 

Postižení mnohdy dávají svám pečovatelům více, než dostávají.Skvělý Dustin Hoffman, skvělý scénář.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Uprostřed hrůz 2.svet.války se objeví lidskost v srdci bankrotujícího podnikatele. Pronásledování Židů je snad úděl, kterému nemůže jen takk někdo rozumět. A po 2.sbet.válce mělo pokračování . . kam vlastně jít, úžasný moment celého filmu ..

plakát

Americká krása (1999) 

Co je vlastně americká krása? Moc, peníze nebo kariéra? Nebo je krása pravda jak ptvrdí Tarkovskij nebo láska? Je těžké vyskočit z nádherného snu americké dokonalosti. Prázdný sáček ve vzduchu, jen ta poletující ve větru má svou pravdu i lásku, záleží na nás . .