Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (264)

plakát

Pozemšťan (2007) 

Film mě hodně překvapil, příjemně. Hodně k zamyšlení, velice sympatické sci-fi se zajímavými myšlenkami a dialogy.

plakát

Rammstein: Völkerball (2006) (koncert) 

Závidím lidem, co tam byli a zažili to naživo! Skvělá show!!!

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

S touto žlutou rodinkou jsem vyrůstal a není divu, že jsem si je zamiloval, že se stali fenoménem a jedním z nejlepších seriálů vůbec. A jako plus je u Simpsnů i český dabing, který se rozhodně řadí k tomu nejlepšímu v české dabérské tvorbě. 6z5* :)

plakát

Hledám Amy (1997) 

Velice příjemný film s inteligentním humorem, na který se kouká prakticky samo. Herci, dialogy, atmosféra... prostě si to tak krásně sedlo a Díky za to! Jeden z mých oblíbených filmů.

plakát

Farscape (1999) (seriál) 

Můj nejoblíbenější sci-fi seriál, který jsem si prostě oblíbil a tohle už nic nezmění. Pro fandy sci-fi povinnost!

plakát

Dobrý voják Švejk (1956) 

Naprostá klasika. Lepší ztvárnění Švejka od Jaroslava Haška snad ani není možné. Rudolf Hrušínský zde zahrál, pro mě osobně, svou nejlepší filmovou roli v kariéře. Švejkovský humor přenesený z knihy na obrazovku v tom nejlepším provedení. Bez váhání plný počet * !

plakát

Pelíšky (1999) 

Rozhodně jeden z nejlepších (možná nejlepší) českých filmů. Víc asi není třeba říkat, ať se každý podívá a udělá si názor sám. S každým dalším shlédnutím objevím nějakou novou hlášku, která má zřejmě původ v této komedii a mezi lidmi je tak rozšířená až se občas divím, že jsem ji tam dřív neslyšel :-))

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Začnete se dívat a seriál Vás pohltí a nepřestanete dokud to nedokoukáte celé. Parádní práce.

plakát

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989) 

Harrison Ford & Sean Connery - hned jsem si říkal, že tyto jména musí znamenat něco extra a potvrdilo se. Oba to jsou Páni Herci a hlavně díky nim je toto pokračování Indyho o řád výše než díly předchozí.

plakát

Vetřelci (1986) 

Nejlepší díl ze série o Vetřelci. Napětí by se dalo krájet, akce střídá akci - prostě parádní kousek, který rozhodně stojí za shlédnutí.