Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (242)

plakát

Kvarteto (2017) 

Další film o ničem pana Krobota. Chtěl jsem dát jednu hvězdu, ale dvě hvězdy si zaslouží už jen za to, že si stále drží tak nízkou laťku a má svůj styl dlouhých pauz, záběrů na toporně stojící postavy, mlčící obličeje, nudné monology a scénář na jednu á čtyřku. Nikdo asi nedokáže lépe zfilmovat nudu než pan Krobot.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Dobře natočený ticho, nuda a smrad. Herci se snaží mluvit nářečím, ale moc jim to nejde, proto ve filmu nejsou souvislejší věty, všichni mluví stroze pomocí několika málo slov,nadávek a posunků, skoro jak v nějakém ústavu, delší rozhovory by těžko zvládli. Dějově film skoro o ničem, vešlo by se to do deseti minut.

plakát

Turbo Kid (2015) 

Nejdřív jsem si myslel, že to je něco pro děti, jakmile začala stříkat krev jak od Tarantina, tak si říkám co se to děje, načež se tam všichni začnou prohánět na kole, do toho zřejmě nafetovaná nekrofilní robotka ujíždí na barvičkách a já jsem zase zmaten. Pak se objeví drtič lidí, pár vypíchlejch očí, všude končetiny a vnitřnosti a je to tak bizardní, laciné, ale kupodivu docela zábavné. Naštěstí film neni extra dlouhý, takže to skončí zavčasu. :) Ale bude to chtít panáka.

plakát

Princezna a žabák (2009) 

Jako muzikál ok, nic víc, nic míň, těžce jsem se nudil.

plakát

John Wick (2014) 

Něco tomu chybí, celé je to takové jednotvárné a film je doslova prošpikován hloupostma, ale i tak to mělo slušnou akční rychlost, možná díky tomu nemá horší hodnocení.

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Špatný scénář, špatné herecké výkony, špatné efekty, film spadl na úroveň béčkových filmů.

plakát

Slunečná - Sázka (2020) (epizoda) 

Seriál rozhazuje klišé kýblem, postavy se chovají nelogicky a strojově poplatné dnešní době, takže holčina přebíhající od plotny k uklízení, která stíhá vést statek a běhat s motorovkou po lese nepřekvapí.... jednu hvězdu za to, že to je docela prdel. S pár promile v krvi to je dobrá parodie. :D Úvodní písnička jak říkanka z mateřské školky a herci vesměs přežvejkáno to, co se nám servíruje v jiných seriálech, ale ke dnu tomu kousek chybí, tak příští díly snad... :D

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Trapný vulgární humor a špatný pokus o western komedii. Ale pokud vám nevadí každé dvě minuty debata o sexu, honění, vagínách apod.. tak budete nadšeni. Je vidět, že v dnešní době udělat komedii bez genitálií umí už málokdo, škoda.