Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) odpad!

Kdysi jsem byla z neznámého důvodu nucena shlédnout asi 80% této otřesnosti a díky bohu se mi na ni podařilo zapomenou, jak jsem však zapomněla tak při rozšiřování mých obzorů jsem si tento film pustila znovu a když jsem zjistila že je to ta otřesnost co jsem již jednou shlédla skoro se mi zvedl žaludek. Prosím už nikdy více. Nevím jak tohle vůbec může myslet někdo vážně...

plakát

Interstellar (2014) 

Za mne nejlepší hodnocení. Myslím že příběh má váhu, po dlouhé době úplně něco jiného. Miluji sci-fi které však hraničí s realitou. Vše je podle mě domyšleno do detailů. Velkolepou podívanou doprovázenou perfektní strhující hudbou považuji za dokonalost.

plakát

Lišáci, Myšáci a Šibeničák (1970) 

Ať si říká kdo chce co chce, tenhle film už by dnes podle mého nikdo nenatočil. Je podle mého názoru opravdu perfektně natočen z pohledu dítěte a ne z pohledu dospělých. Pokud má někdo výhrady že to není film pro děti tak nechápu proč, nebo možná nevyrůstal na malé vesnici. Herci mají podle mého přirozené výstupy a není zde nic co by neodpovídalo skutečnosti. Také se mi líbí fakt že kousky na koních (a jiné) jsou opravdové a ne z trenažeru před zeleným plátnem. Není to film o kýčovitých záběrech a nulové pointě ale o pravém venkově, o rivalitě a přátelství. Vše je podtrženo a sečteno pro mne úchvatnou a nezapomenutelnou hudbou.

plakát

Velká šestka (2014) 

Nevím proč mám často jiný názor než ostatní ale bohužel musím poznamenat že tento film byl mým největším zklamáním poslední doby. Neříkám že to bylo na odpis, to ne, ale nelíbí se mi, když se v animovaném filmu pro děti tragicky umírá, myslím že to není vhodné a navíc já se těšila na senzaci a ono to bylo spíš jak slátanina všemožných předešlých hrdinů. Mějme "nikoho" dejme mu super oblek neb máme "super" chytrý dítě a máme "strážce světa". Těšila jsem se na vtipného Baymaxe jeho sólo ale zas tak velkou roli neměl i když mnohokrát mne pobavil i tak je celkový dojem zklamání.

plakát

Malé královny krásy (2009) (pořad) 

Zde jsem vůbec nevěděla jak mám hodnotit, neb mi přišlo skvělé že tohle vůbec někdo zvládl natočit, aby se o tom mohl dozvědět celý svět a aby každý sám mohl posoudit jak šílená Amerika je. Na stranu druhou je to otřesná věc. Už od těch nejmladších let rodiče svým dětem ukazují jak soupeřit mezi sebou, jak se vzájemně nenávidět, jak se vystavovat na veřejnosti jak maso na porážku a jak je skvělé mít anorexii. Nevím kam ten svět spěje, ale podle mě tady toho není v pořádku nějak příliš.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Až si zase budu chtít přečíst knihu před filmem, budu nedočkavá a horlivá jaké je pokračování a konec, tak mne prosím někdo zadržte. Nevzniká z toho nic než zklamání a zlost. Když jsem odcházela z kina po druhém dílu (Hunger Games: Vražedná pomsta) prohlásila jsem, že jestli rozdělí poslední díl na dva, tak na to do kina nepůjdu. Šla jsem ale podle očekávání jsem se také zklamala. Nekonečně natahované nic s dalším nic dějem (nemohu vytknout byl přesně podle knihy až na úpravy které byly nutné kvůli smrti Philipa Seymour Hoffmana) jsem bohužel i věděla proč Hurikán dorazil v pohodě a že bude Peta zlý a tak jsem si to vlastně vůbec neužila. Možná bych dala o hvězdičku víc kdyby nebylo toho že jsem měla již načteno z knihy ale i tak si stojím za tím že to bylo zbytečně zdlouhavé a udržet velkofilm na pár chabých vtipech se myslím opravdu nedá.