Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Klub sebevrahů

Klub sebevrahů (2001)

Jeden z důvodů proč tak miluji Irsko + skvělý Murphy, minipříběhy ostatních postav a neoposlouchatelný soundtrack. Také je to film, který jsem v životě viděl asi nejvíckrát, už z důvodu, že jsem si na něj musel dělat vlastní titulky...

Insidious

Insidious (2010)

Asi ten nejjednodušší a nejlepší horor posledních let. Vyleká, ale především vyděsí. Hudební podkres je dovedený do dokonalosti. I po několika letech jsou některé scény naprosto nezapomenutelné a straší neustále. :) Navíc Rose Byrne je nádherná.

28 dní poté

28 dní poté (2002)

Jednoduše nejzáživnějsí a nejděsivější "zombie" skoro-apokalypsa všech dob. Ohromnou práci zde odvádí hudební podklad, který vám srdce rozbuší zaručeně, a Cillian Murphy :)

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Klasika. co nikdy nezestárne, dokonalé hrátky se scénářem, efekty, hudba, herci...

Labyrint

Labyrint (1986)

Geniální hudební podkres a herecké výkony nejen Bowieho z této pohádky dělají cosi víc.

Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě (2012)

Věděl jsem, že je Hermiona skvělá, ale po Wallflower ji miluji! Příjemná role Dylana McDermotta, Paula Rudda... Charlieho boj jsem cítil během celého filmu.. a fandil jsem mu! :)

Volání o pomoc

Volání o pomoc (2007)

Přecitlivělé americké téma v citlivém americkém filmu s konečně citlivým (a ruku na srdce, i skvělým) Sandlerem + Reign Over Me v podání Pearl Jam...

Drive

Drive (2011)

No... kdo by nechtěl být tak charizmatický jako Gosling, že? Z celého filmu úplně kapou slova jako ultramegahypercool a tak... :) love it.